Kunstenaarsontbijt Helmi Cuijpers

Op zondag ugustus om 10 uur kan je genieten van een uitgebreid kunstenaarsontbijt in buffetvorm waarop je de exposante Helmi Cuijpers kan ontmoeten.

We verwennen je met huisbereid lekkers: van ambachtelijke boerenbroden uit eigen bakkerij tot unieke broodvariaties zoals kaneelbrood, zalmbol, pannenkoeken, omeletten. Verder fijne vleeswaren, een variatie kazen en streekproducten zoals stroop van Vrolingen en onze huisbereide confituren.

Volwassenen betalen uro per persoon, kinderen tot 1ar betalen 15 euro. Hierbij is koffie, thee en cava of biologisch appelsap à volonté inbegrepen.

Reserveer je plaats op 01.4 of

Over de exposante: Helmi Cuijpers (° Nederland) heeft naast een opleiding tot grafisch ontwerper ook de Abkm (Academie voor Beeldende Kunsten te Maastricht) gevolgd. Hier studeerde ze in de richting TeHaTex, een docentenopleiding voor tekenen en schilderen. Sinds 1994 is ze werkzaam als beeldend kunstenares en docente tekenen en schilderen. In verhuisde ze naar Borlo, een klein dorpje in de buurt van Sint-Truiden, waar ze in haar eigen ‘tekenschool’, ’t Kunsthof, oprichtte. In ons eetcafé en de Orangerie kan je eveneens deze maand de werken van de kinderen van tekenschool ’t Kunsthof bewonderen.

In het beeldend werk van Helmi is het menselijk figuur een belangrijk onderwerp. Soms zijn het portretten, soms zijn het modelschilderingen. Helmi bestudeert het menselijk figuur vanuit diverse thema’s. Van religie, mythologie tot ‘gewone’ portretten.
Waar :
De Bottelarij in de Oude Brouwerij Van Ulbeek
Ulbeekstraat 21
3830 Wellen
Tarief :
volwassen €25 , kinderen tot 12 jaar €15.
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
https://www.debottelarij.be/culturele-kalender

Zondag: van 10:00 tot 12:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Elise Ka Kunstgalerij
(Hasselt)
Expo Denis De gloire - I only talk Color
(Van 1e juni tot 31 juli - Genk)
Bruegelmuseum
(Peer)
ArtHouse
(Chaudfontaine)
M-Museum
(Leuven)