Kunstenaarsontbijt Jan Poncelet

Op zondag ovember om 10 uur kan je genieten van een uitgebreid kunstenaarsontbijt in buffetvorm waarop je de exposant Jan Poncelet kan ontmoeten.

We verwennen je met huisbereid lekkers: van ambachtelijke boerenbroden uit eigen bakkerij tot unieke broodvariaties zoals kaneelbrood, zalmbol, pannenkoeken, omeletten. Verder fijne vleeswaren, een variatie kazen en streekproducten zoals stroop van Vrolingen en onze huisbereide confituren.

Volwassenen betalen uro per persoon, kinderen tot 1ar betalen 15 euro. Hierbij is koffie, thee en cava of biologisch appelsap ŗ volontť inbegrepen.

Reserveer je plaats op 01.4 of

Over de exposant: Jan Poncelet is een creatieve geest uit Hasselt, BelgiŽ. Hij combineert tekenen en schilderen. Als artiest creŽert hij om emoties op te roepen. Het gaat hem niet om de schilderijen of tekeningen op zich. Hij wil dat zijn werk je meeneemt naar een bepaalde tijd, een moment, een gevoel.

Als autodidact creŽerde hij zijn eigen technieken. Zijn tekeningen vallen op door een typische scribble-stijl. Chaotische pentekeningen die toch een duidelijk beeld vormen. Zijn schilderijen hebben steeds een grungy look. De ondergrond die hij gebruikt, varieert van klassiek canvas tot verroeste oude platen. Jan begon uitsluitend met zwart-wit schilderijen, maar steeds vaker krijgt kleur een belangrijke rol in zijn werk. Hij zoekt vaak naar een combinatie van uitgesproken, opvallende kleuren en de rust van het zwart-wit.

De tekenmicrobe kreeg Jan als kind van zijn grootvader. De passie groeide later. Potlood en papier waren en zijn nooit ver weg. Naast de liefde voor het tekenen, kreeg hij enkele jaren geleden ook de smaak van het schilderen te pakken.
Waar :
De Bottelarij in de Oude Brouwerij Van Ulbeek
Ulbeekstraat 21
3830 Wellen
Tarief :
volwassen Ä25 , kinderen tot 12 jaar Ä15.
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
https://www.debottelarij.be/culturele-kalender

Zondag: van 10:00 tot 12:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Elise Ka Kunstgalerij
(Hasselt)
Expo Denis De gloire - I only talk Color
(Van 1e juni tot 31 juli - Genk)
Bruegelmuseum
(Peer)
ArtHouse
(Chaudfontaine)
M-Museum
(Leuven)