La La Land aan de Schelde

Candlelight diner, een optreden en een topfilm onder een sterrenhemel
Zie ook de pagina La La Land aan de Schelde

Diner + openluchtcinema op de Koolkaai
Aan de oevers van de Schelde kies je een tafeltje uit op ons nazomers terras dat we omgetoverd hebben naar een Hollywood scène. Terwijl de zon achter de horizon verdwijnt, geniet je van een heerlijk candlelight diner. Waarna je je laat verrassen door een swingende act uit La La Land waardoor je je even in de film waant. Zodra de zon onder is, geniet je van de magische film op groot scherm.

Een verrassend optreden
Stel je voor: na een heerlijk dagje shoppen of na een romantische wandeling langs de Scheldekaaien arriveer je op de Koolkaai waar je plaats neemt op ons terras dat recht uit Hollywood lijkt te komen. De ober begeleidt je naar een tafeltje, brengt je een sprankelend aperitief en een 'appetizer' om al van te smullen. Terwijl de zon ondergaat geniet je van een heerlijk driegangenmenu helemaal in de stijl van de film. En dat is nog niet alles, laat je verrassen door een amusante en swingende act waardoor je je even in La La Land waant. Zodra de zon onder is, geniet je van de magische film op groot scherm.

De film La La Land op groot scherm onder de sterren
La La Land is de meest ontspannende film die je de laatste jaren in de bioscoopzalen kon ontdekken. Door de lichte sfeer, de opzwepende liedjes en de frivole dansmoves blijf je na afloop van de prent ook nog in je hoofd dansen en zingen. Musicals zijn absoluut niet mijn ding, maar deze film stal mijn hart. Want het is een behoorlijk uniek staaltje cinema. Door de perfecte choreografie en muziek, de voortreffelijke regie en acteerwerk wordt je als filmbuff volledig in de watten gelegd. La La Land is bekend vanwege de vijf minuten durende openingsscène, door de opzwepende song en knap georkestreerde dansmoves wordt je meteen helemaal in de film gezogen. Waarna het geluk voortdurend van het scherm spat, terwijl het verhaal hier en daar toch ook wat drama te bieden heeft. En dat is meteen de sterkte van de film. Regisseur Damien Chazelle (bekend van Whiplash) weet de balans perfect in het midden te houden en dat maakt deze musical uiterst aangenaam om te bekijken.

De driegangenmenu
Onze fabuleuze chef Cleo combineert wereldwijde culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken in onze keuken. Speciaal voor deze gelegenheid heeft ze een heerlijke driegangenmenu samengesteld dat zo uit de film lijkt te komen. Keuze uit twee voor- en hoofdgerechten en natuurlijk zoete desserts als afsluiter.

Voorgerecht: Onion rings met creamy-dip —OF— Kicking buffalo wings
Hoofdgerecht: Stuffed sweet potato met chili —OF— Blt burger met potato wedges
Dessert: Oh my apple pie ! —OF— Blueberry cobbler
Who's Afraid of Red Yellow And Blue
Koolkaai 3
2000 Antwerpen
Reserveren is niet nodig
89,95
Vanaf 18 jaar

Vrijdag: van 19:00 tot 23:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!