Lang leve de oogst - Geannuleerd

Welke techniek is het best om tomaten te bewaren en wat heb je daarvoor nodig ? En hoe lang kun je een zelf
ingemaakte oogst bewaren ? Het komt allemaal aan bod.Je leert de verschillende technieken kennen om je groenten en
fruit langer te bewaren en je komt alles te weten over steriliseren, (vries)drogen, zouten, inkuilen, pasteuriseren, inmaken met zoet of zuur of alcohol, pekelen en fermenteren. We geven een presentatie met proevertjes zodat je nadien thuis aan de slag kan !
Inbegrepen: lezing en proevertjes.
Waar :
Well2day-Centrum
Amerikalei 110
2000 Antwerpen
Tarief :
27 €
Publiek :
Vanaf 50 jaar
Internet :
https://www.s-plusvzw.be
accessibility

Woensdag: van 14:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!