Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Lessen Argentijnse tango

Elke dinsdag in Kfk Hope Rue des Poissonniers 21 in 1000 Brussel, is er Argentijnse tangoles van 17.30 uur tot 19.00 uur en dansavond van 19.00 uur tot 22.30 uur. Alle niveaus welkom, geen partner verplicht.

De Argentijnse tangolessen zijn gericht op bepaalde principes waarmee je de eenheid tussen de dansers kunt ervaren. Gewichtsoverdracht, glijdende stappen, verankering en opwaartse spanning, verbinding met de ander en danskader met diens dynamiek van “laten gaan aan de weerstand” maken een niet-communicatieve, niet-mentale benadering mogelijk, een toestand waar snel geen leider en geleidde is maar een verenigde dansentiteit. Komen in die eenheidstoestand wordt rechtstreeks aangeleerd door de dansdynamiek te integreren, de lessen geven snel en gemakkelijk toegang tot de vreugde van de tango. Het is duidelijk dat de Argentijnse tango een complexe dans is, met een indrukwekkend lexicon van stappen, maar het plezier om één in beweging te zijn, om samen millimeter per millimeter te bewegen in een vorm van gedanste trance die het experimenteren van alle emoties mogelijk maakt is echt makkelijk bereikt!
Waar :
KFK Hope
Rue des poissonniers
1000 Brussel
Telefoonnummer :
+32486587330 - Reserveren is niet nodig
Tarief :
15 eur
Publiek :
Vanaf 16 jaar
Toegevoegd door :
Kenny Stelandre

Dinsdag: van 17:30 tot 19:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Talal Salsa Class
(Sint-Jans-Molenbeek)
O'Dance Club - Salsa Cubana
(Brussel)
(Argentijnse) Tangolessen
(Molenbeek-Saint-Jean)
Cubaanse salsa voor beginners en halfgevorderden
(Van 2 maart tot 27 april - Anderlecht)
Cha cha cha lessons
(Etterbeek)