Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Lieven Scheire - Live in Nerdland: Dna

Een entertainende theaterlezing over de menselijke genetica en hoe die heel binnenkort ook jouw leven gaat veranderen.
Het gaat razendsnel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden ? Lieven Scheire zoekt het voor je uit en vertelt er alles over.

In deze theaterlezing heeft hij het over ons Dna en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is. Met zijn enthousiasme voert hij jou door de wonderlijke wereld van de wetenschap vol waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Dankzij zijn ervaring als stand-upcomedian zal zelfs een leek wetenschap zonder meer interessant gaan vinden. Ook jongeren vanaf 16 jaar zijn welkom.
Waar :
C-Mine Genk
Evence Coppéelaan 91
3600 Genk
Tarief :
23 / 18 / 20
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.c-minecultuurcentrum.be
accessibility

Vrijdag: van 20:15 tot 21:30
Zaterdag: van 20:15 tot 21:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Latif Ait – Re:Latif
( 22 april - Genk)