Live Muziek

Elke eerste zondag van de maand geniet je bij ons van een héérlijk muzikale namiddag.

Tussen 14u en 20u komen allerlei verschillende muzikanten hun ding doen op ons podium. Een hele namiddag doorlopend muziek dus, met een glas in de hand kan je zondag niet meer stuk !

14u: ‘T Zèn Waai:

Antwaarpse dialect groep.
Covers in een antwaarps frakske, gekende liekes maar voorzien van eigen teksten.

15u: Sander Cools

Enerzijds speel ik jazz standars, maar ik ben ook met een elektronisch project bezig als Mr Volta. Int kort gezegd een mix van elektronische muziek en jazz.

16u: Nils Anderson

Nils Anderson is een singer-songwriter, musicalacteur en filmmaker uit Antwerpen. Liedjes schrijven is echter altijd een constante gebleven. Zijn muziek is veelal rustig en ingetogen, met sterke focus op melodie. Vorig jaar bracht hij een eerste ep uit ‘Never backing down’.

17u: Haply Lost

We spent a long time working on pleasant carefully worked out harmonies. We are both singer-songwriters and combine different styles and influences.
We mainly bring our own songs and some covers.

18u: Wildemonie & Jirosj :

Wildemonie is een duo uit Peer dat samen akoestische nummers brengt (zowel eigen nummers als covers). Jirosj is een singer-songwriter die Nederlandstalige nummers brengt. Live slaan ze de handen in elkaar om een gevarieerd programma te brengen.

TIP: Bij mooi weer gaan de optredens buiten door op ons terras
Reserveren is niet nodig
Gratis
Vanaf 12 jaar
Nena Shaw (25/07/2021)

Zondag: van 14:00 tot 20:00

1e augustusNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!