Love Bugs Parade

Het Hoogtepunt van de maand februari, is zonder twijfel de 1editie van de Love Bugs Parade op zondag 16 februari, met uiteraard een knipoog naar Valentijnsdag, het feest van de geliefden… en van de kever.
Bijna driehonderd Kevertjes, Beetle en vw Busjes zijn reeds ingeschreven. Ze worden verwacht op zondag 16 februari vanaf 11u op de Esplanade voor het Autoworld museum. Er zullen modellen van elk tijdperk aanwezig zijn (de oudste ingeschreven Kever is gebouwd in 1953!) ... en in elke denkbare kleur.
Om 14 uur klinkt het startschot! Op dat moment vertrekt de Love Bugs Parade in een vrolijke chaos van toeters en vreugdekreten. Het parcours van de Kevers loopt over de grote Brusselse boulevards (Louis Schmidt, Général Jacques) tot aan het Ter Kamerenbos. Van daaruit keert de parade terug via de Franklin Rooseveltlaan en de Vorstlaan, met een omweg langs het Africa Museum in Tervuren en de statige Tervurenlaan. Tussen 15 en 15.30 uur komen de wagens terug aan bij Autoworld.
Het is een buitengewoon leuk feest dat al 1ar voor het museum plaatsvindt. Een dag vol vrijheid, muziek en de typische gezelligheid die je met deze kleine auto associeert.
Van 11 tot 14 uur zijn alle bezoekers van harte welkom om mee te genieten van de vrolijke vintage sfeer voor het museum.
Waar :
Autoworld
Jubelpark
1000 Brussel
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.autoworld.be
accessibility

Zondag: van 11:00 tot 16:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Geen helden zonder maskers
(Van 1e juli 2020 tot 31 december 2020 - Bruxelles)
Legermuseum : Geocaching
(Brussel)
Space Fun Games | Laser Games & Team Games
(Etterbeek)
Flybox by Imagine Belgium
(Van 1e september 2020 tot 1e september 2021 - Brussel)
Wandeling met Jacques Brel in Brussel
(Brussel)