Maak een xl dromenvanger of levensboom

Dromenvangers bestaan al vele eeuwen. Als je gaat slapen sta je open voor dromen en loop je dus de kans om dromen op te vangen. De naam verklapt het eigenlijk al: de dromenvanger vangt de dromen boven jouw bed weg en houdt deze vast. Als dan de zon opgaat, spatten deze dromen uiteen en is de dromenvanger weer “schoon”. De dromenvanger onthoudt je echter niet van alle dromen, de goede dromen worden opgevangen en vallen via het web en de veertjes, schelpjes of kraaltjes op de slaper. Daarmee zorgt de dromenvanger voor plezierige, rustige dromen en een goede nachtrust. De dromenvanger bestaat altijd, minimaal, uit een ring die voorzien is van een web. Daarnaast is er een grote diversiteit in aanvullende elementen en versieringen.


Of verkies je een levensboom ? De levensboom staat in vele culturen symbool voor rijkdom, wijsheid en schoonheid. De levensboom staat o.a. voor een frisse start in het leven, positieve energie en een stabiele toekomst. De levensboom is daarnaast het perfecte symbool van het doorstaan van elke uitdaging want met elke storm groeien de wortels van de boom dieper.

We gaan een super dromenvanger /levensboom maken: de ring is 48 cm groot !


Meebrengen: Lunch en creatieve goesting om aan de slag te gaan.

Nog even dit: deze dag is geen therapie. Het is bedoeld als een uitlaatklep van jouw intuïtie en creativiteit, een moment om jou ik te laten groeien. Alles verloopt op een relaxte manier, je deelt wat je wilt delen, niets hoeft, alles mag.
Atelier Mystique
's Gravendriesschelaan 34
8480 Eernegem
60€
Vanaf 14 jaar

Zondag: van 9:30 tot 15:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Workshops kaarsengieten voor volwassenen
(Sint-Michiels)
Workshop intuïtief tekenen/schilderen
(Van 17 juni tot 27 december - Brugge)
Gratis online workshop keramiek: Bloemen
(Koolskamp)
Creatief atelier
(Van 4 oktober 2021 tot 30 juni 2022 - Geluwe)
Glaskralen maken aan de brander
(Zulte)