Maak je persoonlijke mala met edelstenen

Wat mag je precies verwachten ?

* Wat is een mala ?

Om te starten geef ik een korte introductie over mala's.

* Je persoonlijke mala maken

Tijdens een korte meditatie nemen we de tijd om onze persoonlijke intentie te plaatsen, en maken we vervolgens onze eigen 108 kralen mala ketting met edelstenen. Terwijl we onze individuele energie in elke kraal en knoop inbrengen, wordt het met de hand knopen van een mala een meditatie op zich. Of je nu geïnteresseerd bent in het leren over mala's, een nieuwe meditatiepraktijk zoekt of gewoon een betekenisvol sieraad wilt maken, we houden de energie licht en het leren eenvoudig, zodat iedereen zich welkom voelt: zowel yogi's als niet-yogi's. Je vertrekt met een persoonlijk geladen mala om bij je te dragen, die je herinnert aan je diepste intenties en wensen. Een handgemaakte mala is ook een uniek cadeau voor een speciaal iemand.

* Je mala verzorgen

Je mala is gemaakt van natuurlijke edelstenen en die vragen een speciale verzorging. Je krijgt informatie over verschillende manieren om jouw mala te reinigen en op te laden.

* Meditatie

We ronden af met een korte meditatie waarbij je je mala een intentie meegeeft, zodat de werking ervan nog krachtiger wordt.
Body of Joy
Hundelgemsesteenweg 780
9820 Merelbeke
€79
Vanaf 18 jaar

Woensdag: van 14:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!