Mart, dé kleurrijkste alles-in-één-markt voor gezinnen

Top nieuws voor alle gezinnen met kinderen die houden van kunst, shoppen en mooie dingen creëren: tijdens het weekend van 6 en 7 november kunnen ze al die activiteiten combineren op Mart. Naast deelnemen aan de meest coole workshops voor gezinnen, kunnen ze zich ook helemaal laten onderdompelen in de zotste vrijhaven van Antwerpen, Stormkop.

MART is een kleurrijk gezinsfestival dat beleving biedt voor het hele gezin, overgoten met een artistiek sausje (vandaar ook de naam: M-ART). Kinderen kunnen er met hun ouders deelnemen aan originele workshops, genieten van straattheater, gezellig shoppen en iets eten tussen de gekke upcycled installaties in de Antwerpse droogdokken.

De eerste editie () van Mart vond plaats in de Verbeke Foundation en was meteen volledig uitverkocht. Na het Corona-jaar overgeslagen te hebben, gaat het gezinsfestival dit jaar eindelijk door op 6 en 7 november in Stormkop, een inspirerende locatie waar kinderen kunnen kennismaken met kunst. Deze expressieve (vrij)haven voor jonge en minder jonge avonturiers aan de Droogdokken in Antwerpen is dé ideale locatie-met-een-hoekje-af, net zoals Mart zelf. Gezinnen worden er helemaal ondergedompeld in de wondere wereld van kunst, filosofie, wetenschap én avontuur. Mart is een initiatief van Welp en Lijstjestijd. Welp is een vrolijke baby – en kinderwinkel in het hartje van Sint-Niklaas. Bij Lijstjestijd worden elk jaar meer dan 00 verlanglijstjes gemaakt met originele cadeaus uit verschillende Belgische webshops.

Initiatiefneemsters Tine en Evelyne: “Webshops zijn helemaal geweldig, maar soms wil je de dingen toch eens met eigen handen voelen. Bovendien is het ook altijd leuk om meer dan 40 nieuwe, originele shops ontdekken en in real life te ontdekken. Als dat kan in een inspirerende omgeving waar van alles te beleven valt ? Dan krijg je Mart, het ideale festival om originele eindejaargeschenken aan te kopen en tegelijk samen met het hele gezin creatief uit de bol te gaan.”

Wanneer: 6 en 7 november , van 10u tot 18u
Waar: Stormkop, Droogdokkenweg 4, Antwerpen
Info & tickets: www.m-art.be
De ticketverkoop start op vrijdag 17 september, een ticket kan per halve dag aangekocht worden (10-
14u of 14-18u) en kost 14€ voor volwassenen en 6€ voor kinderen, inclusief deelname aan workshops,
muziek, cultuur,. .. Deelnemers kunnen inschrijven voor de workshops via de website www.m-art.be
Stormkop Antwerpen
Droogdokkenweg 4, 2030 Antwerpen
2030 Antwerpen 3
€14 voor volwassenen en €6 voor kinderen
van 5 tot 14 jaar

Zaterdag: van 10:00 tot 18:00
Zondag: van 10:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Beehive, Total Theatre, Together ! Inclusieve drama sessies
(Van 19 september 2021 tot 19 juni 2022 - Antwerpen)
Musical Academy bij Podium C.
(Van 8 september 2021 tot 25 mei 2022 - Lichtervelde)