Meditatie: Je Ego Overstijgen - Opnieuw geboren worden

Workshops Meditatie: Ego Overstijgen - Opnieuw geboren worden
Wat is het ego ? Het ego betekent letterlijk "ik" en het staat voor een omschrijving van wie je denkt dat je bent. Doorheen jouw leven ben je je een beeld gaan vormen van jezelf, door toedoen van je persoonlijke en culturele conditionering. Zo heeft er zich een heel verhaal gevormd: jouw naam, jouw rollen, jouw eigenschappen, jouw overtuigingen,... Dat verhaal heb je voor waar aangenomen en van daaruit sta je in het leven.

Het ego is dan ook niets om tegen te vechten of vanaf te willen, maar om bewust te zien dat het vaak is blijven hangen in oude herinneringen en angst heeft voor de toekomst, waardoor het jou belemmert om te groeien en te zijn wie je diep vanbinnen bent.

Je grootste probleem is dus eigenlijk de identificatie met het ego, waardoor je niet meer open bent voor de werkelijkheid, voor wie jij echt bent. Want het ego heeft een sterke neiging om jouw verhaal te beschermen en/of verder uit te bouwen. Tot... er een moment komt dat je dit beetje bij beetje gaat zien.

Om die shift te maken is de meditatiecursus "Je ego overstijgen" een prachtige tool om jezelf op een diep niveau te gaan verkennen en om het "spel" van het ego te doorzien, waardoor het zijn greep op jou verliest.

Volume 1 - Opnieuw geboren worden

Ben je klaar om opnieuw geboren te worden ? Om je leven en bewustzijn op nieuwe manieren te ervaren, om je open te stellen voor meer vreugde, liefde, vrede, harmonieuze relaties en overvloed ? Ben je klaar om je zelfbeeld te transformeren van een beperkt geïsoleerd zelf tot de pracht van het ware Zelf dat je werkelijk bent ?

Wanneer je klaar bent voor deze transformatie, om meer te kennen van de wijsheid, kracht, inspiratie en vrijheid van je ware Zelf, om pijn en lijden los te laten en je leven en je relaties op nieuwe manieren te zien, dan zal deze module jou bijstaan.

Deze begeleide meditaties verheffen en verruimen je, ze leiden je naar het ervaren van het licht dat je ego ontmaskert en dat duidelijk maakt hoe het ego je heeft beperkt en je heeft laten lijden. Je zult dit toegenomen licht gebruiken om je gedachten, emoties en dagelijks leven te transformeren en om de begeleiding van je ware Zelf te horen.

Je zult manieren leren om de wijsheid, kracht en overvloed van je ware Zelf te contacteren en om de energie, vrijheid en vrede te kennen die het jou elk moment schenkt. Je zult de natuur van spirituele kracht verkennen en ervaren en weten wat het betekent om je ego te overstijgen.
Jezelf Zijn
De Montblancplein 3
8770 Ingelmunster
0497 883 548 - Reserveren is aangeraden
60 €
Vanaf 18 jaar
Tania Van Assche (08/09/2021)

Zaterdag: van 9:00 tot 13:00

23 oktoberNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Relatie Coaching: Bewust kiezen voor liefde
(Ingelmunster)
Het Goddelijk Plan - menswording en evolutie
( 25 oktober - Mariakerke)
Inner circle, meditatie avond
( 22 oktober - Wetteren)
Basisworkshop werken met edelstenen
( 23 oktober - Sint-Niklaas)
Salsa & Bachata: nieuwe beginnerslessen
(Van 1e september tot 17 december - Bruxelles)