Meditatiecursus: Je lichtlichaam ontwaken

Jij leeft... en het leven gaat niet enkel over de verhalen waar je een weg probeert in te vinden, maar vooral over de onderliggende energie. Ook de wetenschap komt er steeds dichter bij dat daar de sleutel ligt tot het transformeren van je leven. In een tijd waarin je al vroeg werd weggeleid van je gevoel, ben je jezelf verloren in al dat denken, uitleggen en leef je eigenlijk maar een klein stukje van je potentieel.

De verhalen over jezelf en in jouw leven zijn dan ook slechts het buitenste laagje, als je leert 'zakken' in het voelen, maak je weer contact met jouw essentie, met die energie, met jouw bron van kracht.

Je wordt bewuster, waardoor je gemakkelijker met alles in je leven kunt omgaan en bij andere en nieuwe oplossingen komt voor je uitdagingen. 

Deze meditatiecursus is daarin een intens groeiproces waar je gedurende 6 maanden, jouw binnenwereld en jouw energie verkent en je bewustzijn leert verruimen. Je begint eerst met de basis te verkennen, je fysieke lichaam en de vorm van je leven. Daarna ga je ook jouw hart en emoties leren ervaren op energieniveau, alsook jouw gedachten en hoe je daarmee om kunt gaan.

Vervolgens leer je hoe je meer harmonie in je leven kunt brengen en vanuit die toegenomen rust in jou ga je naar de trilling van jouw essentie, van jouw ziel. In het laatste volume ga je het nog ruimer maken en je bewuster worden van het universum waarin je leeft.

Gedurende dit traject komen ook alle belangrijke zaken in je leven aan bod, je krijgt een ruimer beeld over wat er zich afspeelt in jezelf, in je relaties, je job, familie en vrienden, financieel,...

Met de begeleide meditaties leer je jouw energie opbouwen en openen. Op die manier leer je je eigen leven in handen nemen. Als er binnenin jou iets verandert, dan begint ook je uiterlijke leven te verschuiven. Er komen nieuwe kansen, relaties veranderen, andere omstandigheden, nieuwe oplossingen,...

Je nieuwe energievibratie wordt weerspiegeld in je leven.

Naast het activeren en opbouwen van energiecentra in je lichaam bevat de cursus ook nog onderwerpen als: emotionele ontspanning, zelfheling, neutraal en bij jezelf blijven, vergeving, je openen tot creativiteit en inzichten, relaties en overvloed als energie, innerlijke kind, subpersoonlijkheden, zielsverbinding,...

De cursus bestaat uit 6 volumes, elk volume bevat 1ditaties die je mee krijgt op mp3 om thuis verder te oefenen. Zo leer je zelf de energie nog meer ervaren en integreren.

Voorkennis van meditatie is niet nodig om te kunnen volgen, het gaat om wat jij ervaart.

Ieder volume bouwt verder op het voorgaande, je kan dus enkel inspringen als je de vorige volumes reeds gevolgd hebt. Gedurende de cursusperiode begeleid ik jou bij alles wat er zich tijdens dit groeiproces wil tonen...
Jezelf Zijn
De Montblancplein 3
8770 Ingelmunster
Vanaf 18 jaar

Zaterdag: van 10:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Relatie Coaching: Bewust Zijn voor Partners
(Ingelmunster)
Sangha in de traditie van Thich Nhat Hanh - Landskouter - Merelbeke
( 18 januari - Landskouter)
Cursus : De wijsheid van de Tarot: De Grote Arcana
(Van 11 januari tot 5 april - Antwerpen)
Cursus : De wijsheid van de Tarot: De kleine Arcana
(Van 21 januari tot 4 maart - Antwerpen)
Online cursus : Leren werken met symbolische betekenissen van gebeurtenissen
(Van 11 december 2020 tot 5 maart 2021 - Antwerpen)