Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Michelle David & The Gospel Sessions

Michelle David is born and raised met gospel, blues en soul. Met tonnen charisma blijft ze weg van de clichés en keert ze terug naar essentie van de Afro-Amerikaanse muziek: minimale gitaarpartijen en percussie, met daar bovenop de oppermachtige klok van haar stem. Samen met Onno Smit en Paul Willemsen maakte David drie pure platen: ‘The Gospel Sessions vol. 1, 3’, die drijven op een onweerstaanbare groove en haar krachtige performance in de traditie van artiesten als Sam Cook, Ray Charles en natuurlijk Aretha Franklin.

Op haar nieuwe album zet Michelle haar zoektocht naar de roots van de Afro-Amerikaanse muziek verder, waarbij ook invloeden uit o.a. afrobeat en Caribische muziek doorsijpelen.

Een paar jaar terug zorgden Michelle David en haar Gospel Sessions voor een zinderend concert tijdens Moods !. Voldoende reden om haar, met het nieuwe album onder de arm, terug naar Brugge te halen. Nu voor een hot & sweaty clubconcert, dat liefhebbers van de sound van Sharon Jones, Charles Bradley en Lee Fields gegarandeerd in hogere sferen weet te brengen !
Waar :
Cactus Club
Magdalenastraat 27
8200 Sint-Andries
Tarief :
€12, €15
Publiek :
Vanaf 16 jaar
Internet :
http://www.cactusmusic.be
accessibility

Zaterdag: van 20:00 tot 23:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!