Micromix

Micromix is dit jaar aan de 14e editie toe met de bekende playback- en freepodiumwedstrijd waarin het talent van personen met een beperking in de kijker wordt gezet. Op woensdag ktober doen zij De Limburghal in Genk daveren. De deelnemers maken bovendien kans op de publieksprijs, de Bv-Prijs en de Vfg-Prijs. Supporters en muziekliefhebbers kunnen van 10u30 tot 15u (deuren open om 9u30) genieten van een show boordevol ambiance.

We vliegen er stipt om 10u30 in met een optreden van David Vandyck, een performer met een warme stem en stijlvolle looks, waarna de presentatie in handen ligt van Chris & Davy (De Romeo’s).

‘s Middags staat er een optreden van Koda op het programma. inde jongens, beiden een vat vol talent, bekend van Belgium’s Got Talent. Ze brengen een mix van eigen songs en covers.

Om deze editie spectaculair af te sluiten hebben we dit jaar gekozen voor de eeuwig enthousiaste en sympathieke zangeres, Lindsay !

We zijn er helemaal klaar voor: toppers uit de schlagerwereld in combinatie met onze eigen artiesten, een gezellig ingeklede zaal en een publiek dat helemaal uit de bol gaat. Dat mag je zeker niet missen …

VFG Limburg, organisator van Micromix, zorgt voor een 100% toegankelijk evenement met aangepaste toiletten, een verzorgingsruimte, ringleiding, reuze schermen en een doventolk.
Waar :
Limburghal Genk
Jaarbeurslaan 6
3600 Genk
Tarief :
5 euro
Publiek :
Vanaf 3 jaar
Internet :
http://www.micromix.be
accessibility

Woensdag: van 10:30 tot 15:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Ierse Folk | Pub met optreden van Botswing
( 23 november - Tildonk)
Wim Opbrouck: Singalong Songbook
( 22 november - Tervuren)
Ars Musica - 30 Jaar
(Van 2 tot 29 november - Brussel)
Van Corsari tot Appermont
( 24 november - Lebbeke)
Fun, ambiance & dans met live optreden
( 24 november - Dendermonde)