Missiekerstmarkt

Kerstmarkt, 40 jaar creativiteit en solidariteit !

Hou je van enige creativiteit rond het kerstgebeuren ? Wil je een goed project steunen van Oelegemse mensen met een missie in derdewereld- landen ? Dan zit je goed bij ons op onze kerstmarkt. Een groep mensen, jong en oud, is gedurende drie jaar creatief bezig geweest om deze kerst- en geschenkenbeurs voor het goede doel voor te bereiden. We hebben workshops gevolgd, kerstmarkten en andere tentoonstellingen bezocht, we hebben tijdschriften doorbladerd, interieurs bekeken en vooral uren geknutseld, geschilderd, genaaid, confituren bereid, kaarsen gegoten, bloemstukken en kransen geschikt, schilderijen en speelgoed gecreŽerd, originele kerstartikelen gemaakt,Ö Alles is gewikt en gewogen, gekeurd en herkeurd en zelf gemaakt, dus exclusief en in alle prijsklassen.

We steunen hiermee de projecten in Nicaragua, El Salvador, Peru en de Filippijnen. Deze worden toegelicht in de infostand.

Je kan ook met vrienden en familie in onze gezellige cafetaria iets drinken of eten zoals Oelegemse schotel, pannenkoeken, verwenkoffie, Ö
Aantal kramen :
40
Waar :
Parochiezaal
Venusstraat 10
2520 Oelegem
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
accessibility

Zaterdag: van 11:00 tot 22:00
Zondag: van 11:00 tot 19:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!