Mist en rode oortjes

Op zondag 17 februari blijft Tracé nog even in de Valentijnsfeer.
Maarten Van Rompaey vertelt verhalen over geile goesting, en op zijn vraag maakte Katty De Weerdt daarbij 'Natte Liekes'. Die Natte Liekes klinken uiteraard veel beter als Alexander Dobrovolskiy daar de snaren van zijn akoestische gitaar bij beroert en als Leo Lesire meedoet met zijn Groot Instrument. Tijdens deze voorstelling kom je te weten wie er nu eigenlijk het meeste goesting heeft, en hoe het zit tussen brein en kroonjuwelen. Van voorspel, over verschillende hoogtepunten heen, tot de ultieme eindconclusie 'Mooi is de liefde', dat je bij wijze van ontlading mag meezingen/roepen/brullen, zal je met rode oortjes zitten luisteren.
Maarten Van Rompaey: verteller, docent muzische vorming in Kleine Stan, leerkracht woord aan de academies Mortsel-Kontich en Lier, spreekcoach; steeds bereid om zotte projecten aan te vatten. Kleine podia, grote oren… Maarten vertelt gewoon graag; daarmee is eigenlijk alles gezegd.
Katty De Weerdt: studeerde klassieke zang aan het Lemmensinstituut te Leuven, maar ontdekte gaandeweg dat zelf teksten en muziekjes maken, waarmee je dan volledig je zin kan doen, eigenlijk veel plezanter is. Met Plan Catnip brengt ze haar Engelstalige repertoire ten gehore, maar op vraag schrijft ze ook in het Nederlands. Een Maancantate voor vierstemmig koor, een liedje opgedragen aan iemands huwelijk, verjaardag, jubileum, of 'Stoute Liedjes' als sfeerschepping rond de verhalen van Maarten.
Alexander Dobrovolskiy: van nature een ruige rockende metalgitarist die het ook wel aandurft om Katty's zinderende zwoele zang met zachte gitaarklanken te besprenkelen.
Leo Lesire: zwierf enkele jaren in de muziekschool rond en flirtte met verschillende instrumenten. Werd uiteindelijk verliefd op een basgitaar en leeft er nog altijd gelukkig mee samen. Gaat/doet soms vreemd met een contrabas.
Mooi is de liefde !
Waar :
Cultuurstation Tracé
Veltwijcklaan 222
2180 Ekeren
Telefoonnummer :
0496557788 - Reserveren is niet nodig
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.tracecultuurstation.be
accessibility

Zondag: van 20:00 tot 22:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Theatervoorstelling "Witte Waanzin"
(Van 24 2019 tot 26 mei 2019 - Deurne)
Pamina en niks anders
( 26 mei - Antwerpen)
Het Dossier Bert
(Van 24 tot 25 mei - Antwerpen)
Het Dossier Bert
( 27 mei - Antwerpen)
Are you being served ?
(Van 24 tot 26 mei - Antwerpen)