Moestuinkamp

Kan jij schoffelen ? Is onkruid lekker ? Waarom eten we in de zomer tomaten en in de winter rodekool ? Welk gek kriebeldier verstopt zich daar tussen de frambozen ? Hoe maak ik een heerlijke wortelwolk ? Deze en vele andere vragen krijgen een antwoord tijdens het grote moestuinavontuur ! We kweken de lekkerste zomergroenten en eten ze natuurlijk ook zelf op ! Na deze week moestuinvakantie ben je een echte moestuin- Xpert !

--------------------------
Velt organiseert deze zomer samen met TopVakantie opnieuw 8 moestuinweken op verschillende locaties: Aalst, Antwerpen, Gent, Hasselt en Leuven.

Tijdens één vakantieweek (kamp zonder overnachting) duiken de kinderen vijf dagen lang de moestuin in. Ze zaaien en oogsten, schoffelen en wieden dat het een lieve lust is. Ze spelen het grote seizoensgroentespel, gaan op kriebelbeestjessafari en bereiden zelf overheerlijke ecosmossen. Ja, ze gaan ook aan de slag met onkruid, dus wees niet verbaasd dat ze nadien in je moestuin geen worteltjes maar paardenbloemblad en vogelmuur oogsten.

Meer info ook op https://velt.nu/nieuws/op-moestuinvakantie-met-velt
Waar :
Kta 1 in Hasselt
Vildersstraat 28
3500 Hasselt
Tarief :
200 euro
Publiek :
van 6 tot 12 jaar
accessibility

Maandag: van 9:00 tot 16:00
Dinsdag: van 9:00 tot 16:00
Woensdag: van 9:00 tot 16:00
Donderdag: van 9:00 tot 16:00
Vrijdag: van 9:00 tot 16:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!