Multidisciplinaire tentoonstelling. 'Handelen door middel van kunst in tijden van cris

Tentoonstellingen Multidisciplinaire tentoonstelling. 'Handelen door middel kunst tijden cris
Mercelisstraat 81, Elsene, de oorlog voor de promotie van gewone kunst is net uitgebroken in de Maison Commune, de creatieve residentie van de VZW Cultures & Publics.
22 kunstenaars exposeren rond het thema Fear in the City. Een uitzonderlijk evenement georganiseerd met de steun van de gemeente Elsene. Voor multidisciplinaire durf waarbij kunst wordt uitgedrukt als een noodzakelijke stilte in afwachting van gelukkige dagen.
Te zien van 24 april tot 12 juni 2021.
Fotografie-installatie vid oc ramique schilderij tekening live optredens

Hier biedt Maison Commune het publiek een zeer actuele visie op het werk van kunstenaars in tijden van crisis, met de presentatie van de prestaties van kunstenaars in stilte rond het thema van Fear in the City.
De kunstenaars van de Maison Commune, de VZW Cultures & Publics, en degenen die hen steunen, verdedigen cultuur, toegang tot cultuur voor iedereen en culturele bemiddeling: een populaire, toegankelijke en participatieve cultuur. Om dit doel te bereiken, werken kunstenaars, bemiddelaars en professionals uit de verenigingswereld sinds juni 2020 samen, ondanks de gezondheidscrisis, om de promotie van de kunsten op lokaal niveau te verzekeren en om op te treden tegen de culturele verachting van wijken, zoals Brusselse kunstenaars.

Voor meer informatie: www.culturesetpublics.bebr /> Perscontact: 0477650356 /

Zondag 2 en 9 mei (familiedagen) van 11.00 tot 20.00 uur

Met:
Eli Lempowicz, Simon Outers, Simon Lavenne, Christine Gillet, Piotr Rosinski, Thomas Vanoost, Anne Sibireff, Eric Weytens, Kim Sattler, Daniel Colin, Daniel Soil, Coryse Mwape, Frankrijk Lamboray, Haleh Chinikar, Isabelle Martin, Isabelle Duarte, C cilia Pe anha Nascimento, C line Bodson, Public Opinion, Olivier Guilmain, Madior Dieng.
La Maison Commune
Rue Mercelis 81 1050 Bruxelles
1050 Elsene
0494923938
Gratis
Vanaf 6 jaar

Donderdag: van 11:00 tot 18:00
Vrijdag: van 18:00 tot 22:00
Zaterdag: van 18:00 tot 22:00

Van 24 april tot 12 juniNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!