Musical Academy bij Podium C.

Workshops Musical Academy Podium C.
Vanaf september 2021 start bij Podium C. het tweede seizoen van de Musical-Academy !

Heb jij altijd al die kriebel gehad om iets creatief te doen ? Wil je samen met ons al je talenten ontplooien ? Dan kan je al je inspiratie kwijt op onze Musical-Academy ! Samen met Simon, Friedel en Stephanie werken we elke woensdag van 14u tot 16u aan een heuse musicalshow. Hiervoor zijn we op zoek naar jou ! Heb je zin om te zingen, dansen en acteren ? Of hou jij eerder van regisseren ? Met z'n allen maken we er een knalshow van !

Dit traject bestaat uit één schooljaar. Elke woensdagmiddag van 14 tot 16u (met uitzondering van vakanties en examenperiodes) werken we samen aan een musical die op het einde van het schooljaar als ware voorstelling zal worden opgevoerd.

De bedoeling is om ieder z'n eigen interesses verder uit te bouwen en ondertussen te proeven van iets nieuw. Simon Defrancq zal het team leiden op gebied van regie en scenario, Friedel Declercq zal de ware zanger in ons allen naar boven halen en Stephanie Caset helpt ons zelfzeker en met de juiste dansmoves op het podium te staan. Kids die deelnemen aan de Musical-Academy krijgen de eerste kans om mee te werken aan toekomstige musicals van Podium C. Tijdens de opleiding krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien en je voor te bereiden op komende audities.

Kortom, schrijf je in en maak deel uit van een nieuw avontuur, vol magie, creativiteit en vriendschap ! Zowel jongens als meisjes zijn welkom !

Inschrijving kost 290 euro/schooljaar.

Gratis proefles op 8 september 2021 van 14 tot 16u.

Coaches:

Simon Defrancq - Regie & Scenario
Simon werd al vroeg gebeten door de toneelmicrobe. Hij volgde de opleiding Woord aan de Art’IZ kunstacademie en schreef voor zijn bachelorproef een toneelstuk. Hij regisseerde drie jaar lang bij de Emelgemse toneelvereniging Archontiko. Dit jaar zette hij zijn eerste stappen in de musicalwereld met ‘Avenue Q’. Zijn professionele tijd besteedt hij in de klaslokalen van de middelbare school.

Friedel Declercq - Zang & Stemgebruik
Friedel kreeg muziek met de paplepel mee en volgde tijdens haar kleuterjaren tot op heden les in Art’iz, kunstacademie voor muziek en woord. Ze omschrijft zichzelf als een gedreven leerkracht met een passie voor zang, theater en dans. Ze werd in 2008 geselecteerd voor een professionele zangopleiding bij Studio 100, maar vond zichzelf in regionale musicals in de schouwburgen van Roeselare, Kortrijk, Brugge, Tielt, Izegem en Lichtervelde waar ze al heel wat (hoofd)rollen vertolkte.

Stephanie Caset - Dans & Performance
Stephanie is een jonge regisseuse die sinds 2010 haar hart verloor in de amusementssector. Stephanie studeerde af aan het Narafi, ‘Hogeschool voor Wetenschap en Kunst’ waar ze de richting ‘Film, Tv en Video’ volgde. Stephanie werkte enige tijd voor Studio 100 en is nu freelance regie-assistente. Daarnaast kan ze al haar creativiteit kwijt in het regisseren, organiseren en coachen van komische toneelstukken en musicals.

Locatie
Repetitieruimte Podium C.
Brugsebaan 24
8810 Lichtervelde
Podium c.
Brugsebaan 24
8810 Lichtervelde
0496385636 - Reserveren is verplicht
290
van 8 tot 15 jaar
stephanie Caset (26/04/2021)

Woensdag: van 14:00 tot 16:00

Van 8 september 2021 tot 25 mei 2022Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Beehive, Total Theatre, Together ! Inclusieve drama sessies
(Van 19 september 2021 tot 19 juni 2022 - Antwerpen)
Mart, dé kleurrijkste alles-in-één-markt voor gezinnen
(Van 6 tot 7 november - Antwerpen 3)