Nightflight Records Label Night

Nieuw Brussels label dat Berlijn en Crevette verbindt. Hi-tech electronic funk x house / techno / electro x … Alles met een Detroit ziel.

Just Mat
Just Mat begon in 1994 elektronische muziek te kopen en begon de beruchte Nightflightparty's te organiseren in Decadance Gent in 1999, waar de Detroit-muziek centraal stond met invités zoals Titonton Duvanté, Charles Webster, Suburban Knight,… Na enkele international omzwervingen en een deugddoende pauze startte hij dit jaar het Nightflight Rec. label.... Verwacht electronische funk!

Jakob
Brusselse Dj/selector, die vriendelijke man die platen verkoopt in Crevette Records maar tegelijk ook de distributie van Crevette Records voor zijn rekening neemt. Hij heeft eigenlijk weinig introductie nodig: een toegewijde cratedigger en echte muziekliefhebber met een diepgaande liefde voor de kunst van het dj'en. Je kent hem van C1orst festival, Fuse, Ojoo Music en nog veel meer....

Mystic Future
Yannick Robyns aka Mystic Future is al zo'n aar actief: eerst in België en daarna in Berlijn, waar hij een reputatie heeft opgebouwd door in alle grote clubs te spelen en verder in heel Europa te touren. Hij is ook de promotor van het !Wanted concept in Berlijn en je kan hem achter de toonbank vinden in de gerenommeerde platenzaak Subwax in Barcelona. Onlangs begon hij zich te richten op het producen en dat resulteerde in een samenwerking met Daniela La Luz op haar tweede album "Counting Days" op Housewax. Hij heeft ook releases op Tonkind, Colludo en Occult.

0>00:00 Just Mat
00:00>0 Mystic Future
0>05:00 Jakob
5€
Waar :
Recyclart
Manchesterstraat 13-15
1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tarief :
5€
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.recyclart.be
accessibility

Vrijdag om 22:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!