Nlp-Basisweekend

Welke waarden en overtuigingen sturen mijn handelingen ? Hoe creŽer ik mee mijn eigen wereld ?

NLP is een fascinerende en praktische manier om je bewust te worden van de wijze waarop je handelt en communiceert. Nlp vertrekt vanuit de overtuiging dat je de wereld bekijkt vanuit jouw werkelijkheid. Wat neem je aan als waar ? Of: welke waarden en overtuigingen sturen je dagelijkse handelingen ?

NLP heeft een sterke rationele component. De ratio is nuttig bij het vinden van deugddoende antwoorden op praktische vraagstukken maar staat in de weg als ik er subtielere vragen wil mee beantwoorden. De ratio is immers niet in staat om de volledige controle en sturing van mijn leven in de hand te nemen. Nlp maakt me wel duidelijk dat ik door mijn gekozen handelingen steeds een invloed uitoefen op mijn omgeving. Ik geef dus inhoud aan mijn leven en dit op de manier zoals ik het wil. Mezelf observeren en beluisteren is daarbij de boeiende weg om mezelf steeds beter te leren kennen. Dit geboeid mezelf ontdekken kent echter ook zijn grenzen: een objectieve (rationele) benadering vol staat dan niet meer om nog meerwaarde te creŽren. Er openbaart zich wel iets anders, namelijk: het pad van de stilte en de aanvaarding. Opnieuw is het aan mij om te beslissen hoe ik daarmee wens om te gaan: negeren of integreren ? Welk stuk in mij doet mij een bepaalde keuze maken ?

Deze twee kennismakingdagen nodigen je uit om te proeven wat Nlp voor jou kan betekenen. Niet vanuit de verwachting dat Nlp zomaar antwoorden geeft op de vraag: ĎWie ben ik ?í. Wel vanuit een open en gezonde nieuwsgierigheid waardoor de boeiende weg van Nlp vooral een boeiende weg naar jezelf wordt.

Max. 1elnemers.

"Ik ben de creator van mijn eigen wereld." Pieter Tuytten
Waar :
Oost West Centrum Vzw
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 1
Tarief :
120
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
https://owc.be/alle-cursussen/nlp-basisweekend-2182
accessibility

Zaterdag: van 10:00 tot 17:00
Zondag: van 10:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Energetische basiskennis B (vrijdag)
(Van 31 januari 2019 tot 12 juni 2019 - Antwerpen 1)
Mindfullnesstraining basis
(Van 19 februari tot 29 april - Antwerpen 1)
Innerlijk kind - jaartraining
(Van 22 september 2019 tot 14 juni 2020 - Antwerpen 1)
Medische basiskennis A (vrijdag)
(Van 7 februari tot 19 juni - Antwerpen 1)
Oudergroepen Kiel
(Van 29 januari tot 16 december - Antwerpen 2)