Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privť zijn.

Obscure Night: The Boy: Brahmsí curse

Obscure Night: De oplossing voor horrorfans - Kippenvel verzekerd! Bereid je voor op een huiveringwekkende - kippenvel verzekerde - krijs bevorderende avond...

Na een gewelddadige overval besluit Liza (Katie Holmes) om met haar man Sean en getraumatiseerde zoontje Jude te verhuizen naar het prachtige Heelshire Mansion. Zich niet bewust van de angstaanjagende geschiedenis die het landgoed met zich mee draagt, betrekken ze het grote huis. Wanneer de kleine Jude de levensechte pop Brahms ontdekt lijkt het plots beter met hem te gaan. Wat het gezin echter niet weet, is dat de pop duivelse krachten bezit en deze op het gezin zal ontketenen. In The Boy ert regisseur William Brent Bell (The Devil Inside) met Katie Holmes in de hoofdrol terug naar het angstaanjagende landgoed Heelshire!

Normaal tarief: Geen terugbetaling als je je ogen niet durft openhouden. Kom zeker op tijd want we trakteren je op een speciale "horror preshow" die je meteen al de stuipen op het lijf jaagt!
Waar :
Kinepolis Brussel
Eeuwfeestlaan 20
1020 Laken
Tarief :
11,55
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
https://kinepolis.be/fr/evenements/obscure-night-boy-la-male
accessibility

Donderdag: van 20:45 tot 22:45

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Theater in de Cinema
( 23 april - Laken)
Opera in de Cinema (reprise)
( 20 april - Laken)
Riverdance 25th Anniversary Show
( 22 april - Laken)
Docu: Amazing Grace
( 22 april - Laken)
Brussels Short Film Festival
(Van 22 april tot 2 mei - Brussel)