Oldtimerbeurs Genk 10de editie

Op 17 en 18 maart a.s. zal het de tiende keer zijn dat in de Limburghal van Genk de Oldtimerbeurs doorgaat. De happening kenmerkt zich door een gezellige veelzijdigheid. Auto 's op jaren worden omringd door een even oud maar ook veel jonger publiek, bezeten van nostalgische nieuwsgierigheid. Om te snuisteren in onderdelenkisten, boeken- en magazinestandjes, schaalmodelletjes en ook te genieten van de traditionele democratische prijzen voor een pintje en een hapje.
De oldtimers worden ook verhandeld. Veel jonge mensen kiezen zo 'n project als investering of restauratiepassie. De Limburghal wordt omgeven door een levend tableau doordat bezoekers met een oldtimer voor de hal parkeren. Door het aan- en afrijden van de statige juweeltjes verandert altijd het mobiele landschap.
Een oldtimerbeurs zonder kapsones, maar wel met nobele accenten.

Rode draad voor de jubileumeditie van het event is een reeks rally- en circuitwagens. Niet als stillevens want hun geschiedenissen worden verteld door autosport-iconen om U tegen te zeggen. Robert Droogmans, Patrick Snijers, Yvettte Fontaine, Eddy Joosen, Guy Moerenhout, Christian Delferier, en vele anderen. Deze piloten en co-piloten antwoorden bij pot en pint op alle vragen die de bezoekers willen stellen.
Een bulderende lach zal nu en dan exploderen want de dame- en heren autocoureurs zitten niet verlegen om een kwinkslag. Hun onnavolgbare avonturen staan borg voor urenvullende gesprekken. De Ford Escort van de Belgisch kampioene toerwagens 1969, Yvette Fontaine. De Capri van Claude Bourgoignie, de Mustang waarmee Johny Halliday deelnam aan de Rallye Monte-Carlo en andere spraakmakers zijn de wipplank van de vragen. De organisatie hoopt dan ook talrijke enthousiasten te mogen verwelkomen om te 'kletsen' met die dame die twee keer de ren van Le Mans reed, met twee vrienden-rivalen, Patrick Snijers en Robert Droogmans en anderen.
Noteer alvast deze afspraak in je agenda. Het wordt een topweekend !

Wie op zaterdag met de oldtimer naar de beurs komt, parkeert gratis op een voorbehouden parking (zolang er plaats is). De bestuurder ontvangt ter plaatse één gratis toegangskaart.
Waar :
Limburghal
Jaarbeurslaan 6
3600 Genk
Telefoonnummer :
+32 477 33 33
Tarief :
8 euro
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.ludovdc.be
accessibility

Zaterdag: van 10:00 tot 18:00
Zondag: van 10:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Escape room Time's up Genk
(Genk)
Sterrenkijkavonden in de Cosmodrome
(Van 17 november 2018 tot 30 maart 2019 - Genk)
Warmste Truckrun
( 15 december - Genk)
Kerstcruise shopping Maastricht en Luik
( 16 december - Zutendaal)
Kerstcruise shopping Maastricht en Luik
( 15 december - Zutendaal)