Ontdek de blauwdruk van jouw potentieel (Tzolkin deel 1)

Ben je op zoek naar de betekenis van jouw leven en jouw missie ? Wil je graag meer flow ervaren in je leven en zicht krijgen op je levensdoel ? Verlang je ernaar beter begrijpen waarom sommige voorvallen zich blijven herhalen in je leven ?

ALGEMENE Kadering Van de Workshopreeks:
bij sommige volkeren, zoals bij de Maya's, wordt vanaf de geboorte een astrologisch profiel gemaakt van de pasgeborene. Zo wordt het vanaf het begin duidelijk wat de betekenis en het doel is van iemands leven. Onmiskenbaar betekent dit een serieuze voorsprong op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

Het middel dat de Maya's hanteren om deze astrologische berekening te maken is de heilige Tzolkin. Het is een alternatieve en cyclische manier om tijd te bestuderen, vergeleken met de lineaire manier van onze Gregoriaanse kalender. De Tzolkin is in tegenstelling tot de Gregoriaanse kalender niet enkel afgestemd op de 1-jarige cyclus van de Aarde om de Zon. Ze houdt eveneens rekening met cycli van het Pleiadisch sterrenstelsel en de gehele Melkweg, die tot 00, 104 000 en zelfs miljoen jaar bestrijken. Het perspectief is dus veel ruimer en omvattender.

De Tzolkin brengt bovendien de energetische lading van dagen en periodes terug naar ons bewustzijn. En dat is heel belangrijk, want door ons niet bewust zijn van de energetische lading van een dag, jaar of ons hele leven, wordt een groot deel van onze kracht en zingeving afgenomen. Durf jij de uitdaging aangaan om buiten het dogma van onze Gregoriaanse kalender te kijken ?

SPECIFIEKE Inhoud Van Deel 1:
Op basis van je geboortedatum en landingsplaats in de Tzolkin kalender kan je je galactische signatuur afleiden. Deze energetische imprint kleurt je hele leven, en geeft aan wat de blauwdruk is van jouw zielenpad en potentieel. Deze blauwdruk gaan we tijdens deze weekendworkshop verkennen.

We starten met een algemene introductie tot de Tzolkin, en de energieŽn daarin. Je ontvangt een ondersteunende werkbundel met uitgebreide toelichting, om zelf jouw geboortegolf/levenspad in de Tzolkin uit te tekenen. Stapsgewijs doorlopen we samen alle stappen en doen we korte oefeningen. Je levenspad, potentieel, innerlijke kracht, missie, valkuilen, patronen, talent, ontwikkeling talent, levensthema en doel in dit leven worden duidelijk.

We doen in groep ook een aantal Nlp-Integratieoefeningen om het geheel te gronden en de inzichten te doorvoelen, te integreren en te koppelen aan onze dagelijkse concrete realiteit (zie hieronder bij 'over sofie' voor meer informatie over Nlp).

het grote voordeel is dat tot dan toe blinde vlekken bewust gemaakt worden, en dat je handvaten en inzichten krijgt om hiermee aan de slag te gaan. Het wordt duidelijk wat jouw ziel in dit leven wilt realiseren en wie je bent op een dieper niveau. Zodoende krijg je meer grip op je leven, en krijg je de tools in handen om met de stroom mee te gaan surfen op jouw levensgolf, en het leven te gaan leiden dat je bedoeld bent te leven.

INCLUSIEF:
Ė handige Tzolkin werkbundel van circa 30 blz. in kleur, met o.a. toelichting van: de Tzolkin, zonnetekens, tonen, kleuren, poortdagen, talent en talentontwikkeling, geboortegolf, jaardrager, relatie-energieŽn, en de dreamspell berekeningstabel.
Ė jouw persoonlijke geboortegolf/imprint in de dreamspell telling in kleur.

Dit is deel 1 van een 5-delig traject. Geen specifieke voorkennis is vereist. De modules zijn apart te volgen.

Voor meer info omtrent de hele reeks Maya astrologie en de aparte delen: https://www.groeidala.be workshops/

Max 7 deelnemers.

OVER Sofie:
sofie is groei initiator, trainer en coach. Haar grote drijfveer in het leven is persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij haar coachingspraktijk Groeidala (www.groeidala.be) kan je terecht voor loopbaanbegeleiding, life en business coaching, spirituele ondersteuning en heling, Tzolkin readings en workshops.

Sofie volgde een veelzijdig traject bij het Arcturus International Training Institute in Kessel tot o.a. gecertificeerd Master in Neuro LinguÔstisch Programmeren (NLP) en Coach in Transpersoonlijke ontwikkeling. Nlp is een bron van tools om effectief te communiceren met jezelf en anderen, om problemen en beperkingen te overstijgen, gerichte doelen te stellen, meer keuzemogelijkheden te zien, hulpbronnen te ontdekken, en vervolgens concrete stappen te zetten op je pad. Het maakt je wakker en bewust, en brengt je naar je gevoel, je intuÔtie, innerlijk evenwicht en de wijsheid van je hart.

Naast Nlp verdiepte Sofie zich in de therapeutische technieken van 'The One Method' en Vedische numerologie. Sinds is ze ook enorm gepassioneerd door de Mayaanse astrologie en de cyclische Tzolkin kalender. Haar doel is deze eerder complexe intelligentie op een begrijpbare manier naar de wereld te brengen, door middel van persoonlijke readings, lezingen, workshops en boeken. Zo ontwikkelde ze in haar eigen zonnetekens om eenvoudiger en hedendaagser te werken. Momenteel schrijft ze enthousiast verder aan haar eerste Tzolkin boeken.

De wijsheden die ze heeft opgedaan wilt Sofie graag uitdragen aan anderen. Dit opdat anderen belemmerende patronen kunnen achterlaten, zich bewust mogen worden van hun ware potentieel en wie ze werkelijk zijn. Als bestemming wenst ze allen een gelukkig, liefdevol, vrij en betekenisvol leven, met een warm hart voor zichzelf en anderen.

PRAKTISCHE Informatie:
data: zat 13/04/18 & zon 14/04/18

Tijd: telkens van 10:30u Ė 17u
Locatie: WonderWijven vzw, Driemastenbaan 37, Wommelgem.

Investering in jezelf: Ä 180 (in totaal voor de gen).
Inschrijven via: https://ww .groeidala.be/workshop-tzolkin-deel-1/
Waar :
Wonderwijvenhuis
Driemastenbaan 37
2160 Wommelgem
Tarief :
180
Publiek :
Vanaf 18 jaar
accessibility

Zaterdag: van 10:30 tot 17:00 en 10:30 tot 17:00
Zondag: van 10:30 tot 17:00 en 10:30 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Vedanta studiegroep
(Van 20 september 2019 tot 12 juni 2020 - Antwerpen 1)
Cursus : De wijsheid van de Tarot : De grote Arcana
(Van 13 februari tot 9 april - Antwerpen)
Cursus : De wijsheid van de Tarot : De grote Arcana
(Van 27 januari tot 27 april - Antwerpen)
Kaartleggen
(Van 27 januari tot 31 juli - Steenokkerzeel)
Workshop: Crystal Singing Bowls of Light - Starlight Sound Workshop
( 22 februari - Belsele)