Ontdek Haspengouw per duofiets

Ontdek Haspengouw met de duofiets, een heuse belevenisfiets !

Bij een tandem zitten fietsers achter elkaar, bij de duofiets zit de bijrijder naast de begeleider, wat de communicatie vlotter laat verlopen. Bovendien zit de bijrijder ook op de eerste rij en kan zo de omgeving goed in zich opnemen.

De duofiets beschikt over alle mogelijke hulpstukken zodat voor diverse handicaps en gradaties in beperkingen, aanpasbare hulpstukken gemonteerd kunnen worden. De elektrische duofiets heeft een grote actieradius en is zeer comfortabel.

De begeleider neemt links plaats en bestuurt de fiets. Het rechterstuur (dat van de bijrijder) staat vast, dit om hem een stabielere zit te geven. Beide sturen zijn in hoogte en hoek instelbaar en ook de stoelen zijn verstelbaar.

De bijrijderstoel is ook draaibaar, dit om het opstappen te vergemakkelijken, en is voorzien van heupfixatie met 2-puntsgordel. Voor de bijrijder kan ook een voetenbakje links en rechts voorzien worden. De duofiets is een driewieler, wat extra bijdraagt aan de stabiliteit.

Met deze duofiets willen we iedereen bereiken die niet of niet langer alleen kan fietsen maar wel nog graag een fietstocht wil maken, bvb. ouderen, mindermobielen of mensen met een auditieve of visuele handicap.

Tijdens de lanceringsperiode van 27 juli t/m 31 december 2017, kunnen zij deze duofiets kosteloos reserveren voor een voor- of namiddag, samen met een begeleider.

Mobiele personen die een tocht met deze duofiets ook wel eens willen ervaren, kunnen de fiets ook reserveren maar betalen hiervoor wel een huurprijs van Ä 50 per dag.

Contacteer ons voor meer info op of 012/21.42.84.
Waar :
De Bottelarij in de Oude Brouwerij Van Ulbeek
Ulbeekstraat 21
3830 Wellen
Telefoonnummer :
012/21.42.84. - Reserveren is verplicht
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.debottelarij.be
Toegevoegd door :
de Bottelarij
accessibility

Woensdag: van 11:00 tot 18:00
Donderdag: van 11:00 tot 21:00
Vrijdag: van 11:00 tot 21:00
Zaterdag: van 11:00 tot 21:00
Zondag: van 11:00 tot 21:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Speelbos
(Sint-Truiden)
Gratis historische rondleiding kasteel + ijskelder + hal
(Van 24 maart tot 27 oktober - Sint-Truiden)
Schattenzoektocht op Kasteel Nieuwenhoven
(Van 22 maart tot 27 oktober - Sint-Truiden)
Zoek de Schat op Kasteel Nieuwenhoven
(Van 22 maart tot 7 april - Sint-Truiden)
Hooch Escape
(Sint-Truiden)