Ontdek je plekje

Gelegen op 150m langs het fietsknooppuntennetwerk 50-51 en langs het wandelnetwerk biedt de Wimpe u een prachtige gelegenheid om te verpozen met net dat extraatje meer !
En dat in het romantisch nostalgische kelderstaminee.Aan de straatzijde ontwaart u welliswaar enkel een oude boerenkar maar ga eventjes verder en u valt van de ene verassing in de andere.
Beneden treft u personages aan die u niet zou vermoeden, maar die u iets kunnen bijbrengen over het ambachtelijke leven in onze Kempen omstreeks de jaren 1900.
In de winter-lenteperiode is het staminee enkel verlicht met het vlammenspel van kaarsen en houtvuur en gaat in jperfecte harmonie op met oude crooners als All Bowley, Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin...Bij goed weer geniet u van een van onze frisse cocktails op ons nieuw aangelegd zomerterras.We verkregen niet voor niks het "Pure Kempen" label.
Trappistenbieren en huisbereide lekkere gerechten en desserten verkrijgbaar.Op zondagen open vanaf 13u.Tijdens de week op afspraak.

TIP:deze unieke locatie kan u ook huren voor bbq's en allerlei feestjes, eventueel in combinatie met een kajakafvaart van de Kleine of de Grote Nete.Vraag onze voorwaarden.
Reservatie is niet noodzakelijk maar kan via onze website.
Waar :
Staminee de Wimpe
Schransstraat 28
2270 Herenthout
Telefoonnummer :
0032477-814212 - Reserveren is niet nodig
Tarief :
Gratis
Publiek :
Vanaf 16 jaar
Internet :
http://www.dewimpe.be
Toegevoegd door :
Renť Meylemans

Zondag: van 13:00 tot 20:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Noeste arbeid in de Kempen versus het stadsleven in Parijs(1900-1960).
(Van 14 oktober tot 23 december - Herenthout)
Beleef water in Hidrodoe
(Herentals)
Wandelfotozoektocht
(Van 1e september tot 25 november - Berlaar)
Mosseldagen Chiro
( 21 oktober - Booischot)
Mosseldagen Chiro
( 20 oktober - Booischot)