Open deuren op het bio moestuin van la Finca

Zondag 15 september, ontdek de rijkdom aangeboden door de landelijke omgeving van La Finca. Op het programma: groenten verzamelen, technieken ontdekken om je oogst te verbeteren, schapen scheren, biologisch eten en muziek!

> De Zelfoogst vindt de hele dag plaats. Wat een plezier om de vruchten, kruiden en seizoensgroenten van uw keuze te kiezen, op te graven of te snijden! Aan de praktische kant, zullen we u de nodige apparatuur lenen voor het plukken.

> 'S Middags ontmoet u de ambachtslieden die het werk van Transformatie achter hun eindproducten zullen uitleggen: honingzepen, breisels, groenten roken, enz .; Kom hun technieken leren.

> Omdat het feest vrolijker is in Muziek, kun je luisteren naar het vrolijke collectief Raz El Hanout die 's middags in muziek ronddwaalt.

> Een beetje honger? We durven te wedden dat je de heerlijke geur van Couscous-Groenten (BIO) van ons veld niet lang kunt weerstaan, bedacht door onze chef-kok Dimitri!

TOEGANG & Vervoer
toegang tot de moestuin is via het fietspad dat begint bij de grote parkeerplaats van de voormalige Hippodrome Sterrebeek (nu The National Golf Club). Een korte wandeling van 5 minuten brengt u naar de poorten van ons veld. Bedankt voor het respecteren van de rust van onze buren door uw auto te parkeren op deze parkeerplaats van plaatsen.

TRAM 39 stop Ban-Eik + 500 m lopen
Waar :
Le Potager de la Finca
Rue du Roy de Blicquylaan
1970 Wezembeek-Oppem
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.la-finca.be
accessibility

Zondag: van 10:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Kinderboerderij Mikerf
(Brasscchaat)
Duplicate Bridge
( 2 maart - Sint-Pieters-Woluwe)
Grote binnenspeeltuin
(Zaventem)
Space laser game
(Etterbeek)
Legermuseum : Geocaching
(Brussel)