Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privť zijn.

Open Reiki avond

De open Reiki avond is een ontmoetingsavond van zowel mensen die een Reiki cursus hebben gevolgd als mensen die nog geen Reiki hebben gedaan.

Als iemand vraagt: 'wat is Reiki ?', dan is het telkens weer zoeken naar een manier om het zo goed mogelijk te omschrijven. Reiki is zo veelzijdig en toch ook zo eenvoudig, maar bovenal: het is een voortdurende ervŠring. Een beschrijving is als een foto, terwijl het eigenlijk over een film gaat. Reiki ervaren is dus een goede manier om het te kunnen weten.

Denk je erover om zelf ook een cursus te volgen, dan kan je tijdens deze open Reiki avond vrijblijvend komen kennismaken met Reiki, en de vragen die je hebt vrijuit stellen. Je krijgt vooral ook een behandeling (kort of lang, naargelang het aantal aanwezigen) om alvast van deze schitterende energie te kunnen 'proeven'.

Mensen die al een Reiki cursus volgden, hebben tijdens deze avonden de gelegenheid om samen met anderen en mij te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Ook wie elders een cursus volgde, is van harte welkom. Je geeft Reiki aan mekaar en aan kandidaat-cursisten.

Indien gewenst, kan je een Reiju ontvangen. Dit is een bekrachtigende afstemming in je Reiki graad, waardoor je nog meer verbonden wordt met het energieveld. Een gebruik dat ook Usui Sensei toepaste tijdens bijeenkomsten. Vertaald betekent Reiju 'spirituele overdracht van kennis' of 'spirituele gift'. Het versterkt je bewuste verbinding met de energie en het helpt je in je ontwikkeling. Het gevoel tijdens het ontvangen van een Reiju verschilt bovendien iedere keer, omdat je eruit haalt wat je op dat moment nodig hebt.

Je kan telefonisch inschrijven op 0496/51.58.11 of via www.reiki-centrum.be
Waar :
Reiki Centrum
Sint-Hubertusstraat 47
3300 Oplinter
Tarief :
15
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
https://www.reiki-centrum.be/reiki/open-reiki-avond

Vrijdag: van 20:00 tot 22:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Reiki
(Vosselaar)
Open Reiki & Seichem
( 4 april - Wijnegem)
Reiki
(Ronse)