Opleiding tai chi (taichi taiji) voor beginners te Eeklo

Workshops Opleiding chi (taichi taiji) voor beginners Eeklo
Taichi is van oorsprong een Chinese krijgskunst die vandaag vooral beoefend wordt als een ontspannende bewegingskunst en gezondheidstraining.
Het beoefenen van taichi beoogt het vervangen van de dagdagelijkse gedachtestroom in het hoofd door een gerichte aandacht (waarnemen, voelen) op wat er binnenin het lichaam gebeurt.
Bij het uitvoeren van de zachte vloeiende bewegingen ontwikkel je harmonie tussen lichaam en geest, innerlijke kracht en sensitiviteit. Je maakt je spieren en gewrichten los en laat energiegolven doorheen je lichaam stromen.
Taichi zorgt voor ontspanning, meer voeling met het lichaam, een beter evenwicht, een betere bloeddoorstroming, sterkere spieren en pezen, een hoger concentratievermogen en een betere lichaamshouding.

Deze opleiding richt zich zowel tot personen die nog nooit taichi hebben beoefend (“beginners”) als tot personen die reeds taichi hebben beoefend en de basisopleiding nogmaals wensen te volgen.

De opleiding is laagdrempelig en voor iedereen haalbaar. Speciale kledij of uitrusting is niet nodig. Er is vooraf een gratis vrijblijvende kennismakingsles voorzien.

Iedereen is van harte welkom om kennis te komen maken met deze bijzondere kunstige vorm van bewegen.
Sportpark Eeklo
Burgemeester Pussemierstraat 157
9900 Eeklo
093776127 - Reserveren is verplicht
50 euro voor 10 lessen
Vanaf 18 jaar
Taichi TaichiCenter (26/08/2021)

Dinsdag: van 18:00 tot 19:00

Van 5 oktober tot 14 decemberNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!