Orval cuisine

Leer koken zoals in Orval !
Deze workshop geeft je praktisch inzicht in het gebruik van veel voedingsmiddelen van hoge kwaliteit, allemaal biologisch en heel lekker en voedzaam Ė groenten, granen, vruchten, zeegroenten, noten, zaden, bonen, tofu en tempeh en de fijnste smaakmakers. De nadruk zal liggen op het gebruik van verschillende technieken en kookstijlen om een stijl van voedselbereiding te creŽren die jou in je eigen dagdagelijkse omgeving kan ondersteunen. Iedereen zal alle aanmoediging krijgen om op een praktisch niveau te participeren en er zullen ook avondsessies zijn met ruimte voor uiteenzettingen en vraag en antwoord.

Deze workshop gaat niet gewoon over de voedingsmiddelen, de ingrediŽnten, wat ze met je doen, hoe ze eruit zien. Hij gaat over hoe we koken. Hoe we dingen samenbrengen om de meest perfect evenwichtige maaltijden te bereiden, vol smaak en energie en voeding. Een paar ingrediŽnten nemen en ze tot iets helemaal anders transformeren door onze conditie, hoe we ons voelen en wat onze intentie toevallig dan is. Het is altijd anders. Het is niet in een fabriek verwerkt, de halve wereld rondgereisd, handig verpakt en in een felverlicht vriesvak van de supermarkt opgeborgen. Het is wat wij creŽren met onze eigen intentie en integriteit. Integer voedsel, natuurlijk voedsel, volwaardig voedsel, fantastisch voedsel, fantastische kookkunst !

Deze workshop zal je helemaal inspireren en je de middelen geven om een nieuwe en positieve richting in te slaan in de manier waarop je met voeding en de bereiding ervan werkt.

Kookworkshop met bio en veganistische ingrediŽnten
La Ferme du Bois-Le-Comte
Bois-Le-Comte 1
6823 Villers-devant-Orval
450
Vanaf 18 jaar

Maandag: van 19:00 tot 22:00
Dinsdag: van 9:30 tot 22:00
Woensdag: van 9:30 tot 22:00
Donderdag: van 9:30 tot 16:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!