Overdekt park: Fast Tag, Laser Game, Bowlen, Indoor speeltuin

Adventure Valley Durbuy wacht op je in zijn nieuwe binnenruimte! De mogelijkheid om 4 in-say-activiteiten te ontdekken, zoals Laser Game, Bowling, Kidzone en Fast Tag, een unieke attractie in België. Een programma waar alle gezinsleden van zullen genieten, ongeacht hun leeftijd!

? Fast Tag: een tempel van actie met een oppervlakte van 1000m, verdeeld in 3 arena's. Verzamel punten door een maximum aan tags aan te raken terwijl je mentale vaardigheden, fysieke omstandigheden en speelse obstakels verzamelt. Een onvergetelijk moment om te delen in een groep!

? Kidzone: Heb je een specifieke activiteit voor kinderen nodig? Laat ze de Kidzone bedekken! Een binnenspeeltuin waar ze kunnen klimmen en kruipen als ontluikende avonturiers.

? Lasergame: dompel jezelf onder in het hart van het Jura-tijdperk en laat je verleiden door dit sportieve spel waar actie en avontuur op je wachten. Verdien punten door je tegenstanders te raken met je lasergeweer en bescherm jezelf tegen hun schoten!

? Bowlen: nodig uw dierbaren uit om de uitdaging aan te gaan in deze uitdaging die fysieke kracht en precisie combineert. R serveer een van onze 10 bowlingbanen en probeer het spel te winnen!

Rue de Rome 1
6940 Durbuy
Reserveren is aangeraden
pd 10 / persoon
Elk type publiek

Maandag: van 9:00 tot 18:00
Dinsdag: van 9:00 tot 18:00
Woensdag: van 9:00 tot 18:00
Donderdag: van 9:00 tot 18:00
Vrijdag: van 9:00 tot 18:00
Zaterdag: van 9:00 tot 18:00
Zondag: van 9:00 tot 18:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

La Petite Merveille
(Durbuy)
Indoortempel: Fast Tag, Lasergame, Bowling, Binnenspeeltuin
(Durbuy)
Adventure Valley Durbuy
(Durbuy)
Halloween: De mysterieuze fr t | Durbuy
(Van 15 oktober tot 6 november - Durbuy)
Halloween : La fôret mystérieuse | Durbuy
(Van 15 oktober tot 6 november - Durbuy)