Oxfam Vintage Show 19

It's Hip to be Fair !

Net als jij hecht Oxfam veel belang aan fairtrade en fairfashion. De wereldwijde ecologische veranderingen en klimaatopwarming plaatsen het milieu op de voorgrond. In deze modeshow keren we terug naar de essentie en speelt natuur de hoofdrol. De circulaire, ecologische economie die zich onder meer concretiseert in slowfashion zit diep verankerd in het Dna van Oxfam. Daar waar het mondiale bewustzijn met betrekking tot het belang van slow- en fairfashion onverminderd toeneemt vormt Oxfam Vintage een kloppend hart !

Na drie succesvolle edities kan een vierde modedefilť niet uitblijven. Zaterdag eptember nodigen we je om 16uur uit om de mooiste en hipste mode- en milieubewuste vintage outfits op de rode loper te bewonderen. Net zoals vorige keren wordt dit een groot feest waarin schoonheid in al haar diversiteit gevierd wordt.

Bio-bloemen en natuur vormen de kleurrijke draad in deze editie.
Bij Oxfam Vintage gaat modebewustzijn hand in hand met ecologie waardoor je bij ons unieke, trendy en gegarandeerd milieuvriendelijke vintagekledij scoort.

Onmiddellijk na afloop van de modeshow krijg je de kans om dat spectaculair mooie stuk dat je net op de rode loper spotte te kopen. Op deze manier kan ook jij bijdragen aan internationale ontwikkelingsprojecten die mensen naar een rechtvaardiger bestaan begeleiden.
Waar :
Oxfam Vintage
Vlaamsesteenweg 104
1000 Brussel
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
https://www.facebook.com/events/957653311254913/
accessibility

Zaterdag: van 16:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!