Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Platform K & Benjamin Vandewalle

Dans met een dosis theatraliteit en absurde humor.
De ene houdt van jumpmuziek en onderbroekenhumor, de andere van ballet en zelfgemaakte love songs, de derde observeert de wereld met zijn camera en is stiekem volleerd beatboxer.
Choreograaf Benjamin Vandewalle, dansers Kobe Wyffels en Hannah Bekemans gaan op zoek naar een gedeelde taal. Via beweging en interactie met live muziek gaan ze op zoek naar raakvlakken én verschillen. Wie is die andere danser ? Waarin lijken we op elkaar ? En bovenal: wat kunnen we van elkaar leren ?
Platform K onderzoekt hoe dansers met een beperking een fundamentele invloed kunnen uitoefenen op de wereld van de hedendaagse dans en op hoe die dans er in de toekomst kan uitzien.

“Behalve de geslaagde esthetiek en de opzwepende energie, afgewisseld met ontroerende momenten van verstilling, ligt de kracht van deze voorstelling in het effect dat de productie heeft op de
toeschouwer.” Juryrapport Theaterfestival

EXTRA: workshop door Benjamin Vandewalle in Stap op zaterdag 7 maart van 10u tot 1Hier reserveren.

Creatie: Benjamin Vandewalle - Dans: Benjamin Vandewalle, Kobe Wyffels en Hannah Bekemans - Muziek piano live: Fulco Ottervanger of Christian Mendoza - Kostuum: Sofie Durnez - Licht: Marlies Jacques
Waar :
De Spil
Hippoliet Spilleboutdreef 1
8800 Roeselare
Tarief :
basis € 16 - abo/reductie € 14 - VTP: € 8
Publiek :
Vanaf 3 jaar
Internet :
http://www.despil.be
accessibility

Vrijdag: van 20:00 tot 22:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!