Playground

Zijn artiesten afhankelijk van hun publiek? Ja. Zonder publiek is er geen show, en omgekeerd. Maar kunnen zij ook lichamelijk van hen afhankelijk zijn? Dat is de uitdaging die Miguel Rubio zichzelf stelt.
De enscenering van Playground hangt af van de toeschouwers die het geheel ondersteunen met hun blik, maar ook met hun fysieke lichaam, zittend op 8 stoelen die verbonden zijn met de mast en een integraal onderdeel vormen van de scenografie. Degenen die ervoor kiezen deze steun te belichamen, zullen voelen hoezeer de artiest werkelijk van zijn aanwezigheid afhankelijk is om de opstelling @ot te houden.
Deze mix van Chinese Mat, Dans, Theater en Humor zorgt voor een veelheid aan verrassingen en rocam- bolische avonturen. Een spectaculaire speeltuin!

HOPLA! is een circusfestival dat sinds zijn tenten opslaat op het grondgebied van de stad Brussel. Van een eendaagse gebeurtenis, groeide het festival geleidelijk aan uit tot een meerdaags evenement.
Het Hopla!-Festival wil bruggen bouwen tussen het circus en de stad, de circusartiesten en de burgers, de circuskunsten en hun publiek. Circus is een bloeiende artistieke sector en biedt een rijkdom die mooi aansluit op de Brusselse realiteit. Het gezellige gezinsfestival verenigt en overstijgt stijlen, generaties en sociale verschillen. Circus haalt het beste naar boven in mensen en stimuleert verwondering, respect voor elkaar en nieuwsgierigheid.
Modelwijk
Hoogplein
1020 Laken
Reserveren is niet nodig
Gratis
Vanaf 3 jaar

Zaterdag: van 14:15 tot 15:00 en 16:15 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

B R U T . performance monumentale
(Van 19 2021 tot 20 juni 2021 - Laken)
To Be Queen
(Van 19 tot 20 juni - Laken)
Vaux-Hall Summer | Flashback by Melodiggerz
( 18 juni - Brussel)
Vaux-Hall Summer | Vaux-Hall Summer Games
(Van 20 juni tot 8 augustus - Brussel)
Het circus Pepino
(Van 19 tot 20 juni - Wortegem)