Portugal: 'het land van wijngeheimen' en Spanje: 'de ingetoomde wijnkolos'.

Wat houden de 3 avonden in:

Les 1 : Portugal
Portugal wijnland : geschiedenis - de typische Portugese druivenrassen. Van iedere Portugese wijnregio worden aan de hand van een computerpresentatie de druivenrassen en geproduceerde wijnen voorgesteld. De verschillende Portwijnen en hun productiemethode komen ook aan bod. We proeven en bespreken samen 8 wijnen, typisch voor de streek.

Les Spanje algemeen en Noorden
Spanje algemeen (geschiedenis – terroirs – druivenrassen - wetgeving) - Galicië – Duerovallei – Rioja. Van iedere wijnstreek worden aan de hand van een computerpresentatie de belangrijkste Do's en Doca's, druivenrassen en geproduceerde wijnen voorgesteld. We proeven en bespreken samen 8 wijnen, typisch voor de streek.

Les 3 : Spanje Oosten – Zuiden - Sherry
Somontano – Catalonië (Monsant - Priorat) – Centraal-Spanje – Sherry : Van iedere wijnstreek worden aan de hand van een computerpresentatie de belangrijkste Do's en Doca's, druivenrassen en geproduceerde wijnen voorgesteld. We proeven en bespreken samen 8 wijnen, typisch voor de streek.


Hebt u meer vragen, aarzel aub niet ons te contacteren :
- Per mail:
- Telefonisch: Edwin Vandroemme: 0477/355.
Waar :
Basisschool
Burg. Maenhautstraat 1
9820 Merelbeke
Tarief :
€ 110,- (met factuur, BTW in). alles inbegrepen: - 3 lessen met presentaties. - 24-26 typische en ‘betere’ wijnen. - Elektronische syllabus.
Publiek :
Vanaf 16 jaar
Internet :
http://www.wineppt.be
accessibility

Maandag: van 19:30 tot 22:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!