Pumpkin Patch -Fundraiser

Glass Pumpkin Patch !
fun(d)raiser en Collector Evenement.

gent - 13 oktober - Gent Glas transformeert zijn studio met café in een fantasierijk herfstlandschap overladen met handgemaakte, unieke glazen pompoenen die vervaardigd werden door kunstenaars uit onze groeiende gemeenschap ! Dit is onze allereerste Glass Pumpkin Patch en fondsenwerving, in navolging van de lange traditie van de American Studio Glass Movement ! De opbrengst van de Pumpkin Patch gaat integraal naar ons educatief programma.

Het evenement duurt slechts één dag, plan uw bezoek vroeg. Deze unieke collectorsitems wilt u niet missen. We voorzien meer dan pompoenen in verschillende vormen, maten en kleuren en Extra speciale kortingen op al onze handgemaakte items. De hele dag door geven we live glasdemonstraties en zijn er drankjes te verkrijgen aan onze gezellige bar.

Wanneer:
13 oktober 10u – 17u
Live glasdemonstrations

Hoeveel:
De toegang is gratis
Pompoenen kosten 40€ - 75€
*leden krijgen vroeger toegang

Over Gent Glas.
ARTISTS Building A Community Around Glass
gent Glas is een unieke openbare glasstudio, café en galerij in het centrum van Gent. Onze glasmakers van over de hele wereld ontmoeten er elkaar elke week om als één team samen te werken en glas naar het publiek te brengen.

Onze missie is het publiek informeren over de internationale glasgemeenschap en een duurzame glasgemeenschap opbouwen in België. We streven ernaar om een breed publiek kennis te laten maken met de glascreatieprocessen en om glas te promoten als artistiek medium dat zowel traditioneel als conceptueel kan worden gebruikt. We wijden ons toe aan het opleiden van jonge en opkomende glasmakers. We presenteren gevestigde glasmakers en bieden hen de mogelijkheid om hun ambacht te demonstreren. We werken aan de ondersteuning en groei van de gemeenschap via economie rond glas.

Meer informatie over onze live evenementen vind je op
https://www.gentglas com/nl/live-events

Contact.
John Moran, Studio Director
+38 35 74 70
Waar :
Glas
Huidevetterken 24
9000 Gent
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
https://www.gentglas.com/schedule/pumpkin-patch
accessibility

Zondag: van 10:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!