Pyjama voor zes

We kunnen u natuurlijk de korte inhoud geven van ‘Pyama voor zes’. Dat zou gemakkelijk zijn. We kunnen u vertellen dat het gaat over Bernard en Jacqueline, een gehuwd koppel. En dat het stuk begint met Jacqueline die een weekend weg moet, en dat Bernard zijn kans schoon ziet. En dat vervolgens blijkt dat alles reeds geregeld is: zijn minnares Suzanne komt haar verjaardag vieren, zijn vriend Robert is ook van de partij en de traiteur stuurt kokkin Suzette om het diner te bereiden. Maar dan ! Dan verneemt Jacqueline de komst van Robert en annuleert haar afspraak. En wat denkt u dat er gebeurt ? Jacqueline blijft thuis, smachtend naar Robert, die haar minnaar blijkt te zijn !

Dat zouden we u kúnnen vertellen. En we horen u vervolgens denken: ”Goh, natuurlijk ! Ik had het gedacht: ‘Pyama voor zes’ kan toch over niks anders gaan dan Bernard en Jacqueline, een gehuwd koppel etc. etc..”

Misschien. Of toch niet ?

Wij vertellen u lekker niets.

Pyama voor zes, een razende komedie van Marc Camoletti, de man achter blijspel ‘Boeing, Boeing’. Regie is in handen van Dirk Lavrysen, bekend van tv en theater, die onlangs nog ‘the mother of all comedies’ De Tante van Charlie, regisseerde bij het Antwerpse Elckerlyc (what’s in a name…).
cast :Bieke Beeckman, Nathalie Cuyvers, David Lenaerts, Frank robben, Toby Van Beeck en Cindy Wouters
Waar :
Hofpoortteater Elckerlijc
Hofpoort 6
2300 Turnhout
Telefoonnummer :
014/ 424210 - Reserveren is aangeraden
Tarief :
12 euro , reductie 60 + en leden opendoek 11euro , cjp en studenten 5 euro : abonnement (4producties ) 35 euro , reductie abonnement ( 4producties 30
Publiek :
Vanaf 16 jaar
Internet :
http://www.elckerlijc.com
Toegevoegd door :
Ortwyn Arts
accessibility

Vrijdag: van 20:15 tot 22:30
Zaterdag: van 20:15 tot 22:30

Van 18 tot 19 oktoberNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Nacht van het Kempens Erfgoed
( 18 oktober - Turnhout)
Anastasia - De Broadway musical
( 20 oktober - Antwerpen)
La Cage Aux Folles
(Van 16 tot 20 oktober - Antwerpen)
Comedybenefiet: Help eens een handje
( 20 oktober - Antwerpen)
Deel mij
( 19 oktober - Beveren-Waas)