Recyclart Holidays : dj Pute Acier + Wopr Maze (Fr) + Osica (Fr) + Proper Strang

Om ons zomerfestival af te sluiten: een donkere avond, met ruwe beats, zware techno zonder fantasietjes en de hele nacht aan onze voeten.

Achter zijn huurlingennaam, die garant staat voor zweterige nachten, heeft dj Pute Acier al 30 jaar een solide reputatie opgebouwd als verwoed palmaresverzamelaar van kniebrekende en genetisch gemodificeerde muzikale manipulaties.

Tasmo en Vadim, twee overlopers uit een voormalig gevallen koninkrijk, hebben hun wetenschappelijke gevoeligheid ten dienste gesteld van een gemeenschappelijk project: Wopr Maze. Deze supercomputer met krachtige algoritmes neemt je mee op een muzikale reis. De verslaving is totaal, hun ziel is verloren in dit labyrint van adaptieve algoritmes en heuristische analyses. De processor legt zijn cadans op. Ritmes overstijgen de tijd en harmonieŽn vinden de ruimte opnieuw uit.

Osica, opgericht in , mixt in een magische toverketel van modulaire synths en andere bendingcircuits alles tot een dansbare doch intelligente techno-acidmix. Osica creŽert gedurfde, energieke elektronische muziek en spontane visuals met behulp van machines. Een echte performance, heel indrukwekkend, die onze voeten uitnodigt om evenveel te bewegen als onze neuronen verbluft zullen zijn.

Proper Strangers depersonaliseren technomuziek om er zo beter op te kunnen focussen, een onderzoeksmethode die dissectief uw knieŽn zal beÔnvloeden, uw armen tot roekeloosheid zal dwingen en uw dorsten naar een onbeleefd familiefeest zal laven.

0>0 dj Pute Acier
0>00:30 dj Pute Acier
00:30>0 Wopr Maze Live
0>03:30 Osica Live
03:30>05:00 Proper Strangers
Zaal
Waar :
Recyclart
13-15 Rue de Manchester
1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tarief :
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.recyclart.be
accessibility

Vrijdag: van 21:00 tot 5:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!