Reeks: Leren mediteren met persoonlijke mantra

Tijdens deze speciale Zomereditie ‘Primordial Sound Meditation’ krijg je dieper inzicht in jezelf en leer je mediteren op een eenvoudige en comfortabele manier (volgens de methode van het Chopra Center for Wellbeing) gedurende 5 voormiddagen.

Meditatie brengt je turbulente geest naar steeds diepere niveaus van rust – naar een staat van puur gewaarzijn die de bron is van alle creativiteit, liefde en gelukzaligheid

Het Primordial Sound Meditatie-programma is heel bijzonder ! Je ontdekt dat mediteren op dagelijkse basis iets helemaal anders is dan zo nu en dan een keertje mediteren. Dit programma inspireert je om je leven te transformeren !

In een jachtige wereld van stress en prestatiedrang komen steeds meer mensen lichamelijk en geestelijk onder druk te staan. Primordial Sound Meditatie is een eenvoudige techniek uit de eeuwenoude yoga-traditie van India waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze bijdraagt aan je lichamelijk en geestelijk welzijn.

Voordelen van Primordial Sound Meditatie:
Minder stress
Minder angst
Lagere bloeddruk
Betere immuniteit
Meer lichamelijk & geestelijk welzijn
Goed voor hersenen en chromosomen
Betere nachtrust
Betere relaties
Scherpere intuïtie
Meer innerlijke vrede en harmonie
Wat is meditatie ?
Meditatie is een technologie voor het herontdekken van de innerlijke intelligentie die reeds in je aanwezig is. Het gaat er niet om je geest te forceren om stil te zijn. Het gaat om het herontdekken van de innerlijke stilte die er al is zodat ze meer deel kan uitmaken van je leven.
Stilte is de bron van waaruit geluk, creativiteit en oneindige mogelijkheden voortvloeien. Vanuit pure stilte ontvangen we inspiratie, intuïtieve gedachten en een diep gevoel van verbondenheid. Meditatie is een reis naar de kern van ons creatieve zelf van waaruit emotionele vrijheid en vervulling ontstaan.

Wat is een primordial sound ?
In deze workshop ontvang je een persoonlijke mantra, jouw primordial sound mantra. Dat is de klankvibratie van het universum op het moment van jouw geboorte. Deze mantra brengt je geest naar diepere niveaus van rust zodat je toegang krijgt tot je volledige potentieel.

Welk effect zal Primordial Sound Meditatie hebben op mijn gezondheid ?
Stress wordt gezien als één van de grootste factoren die aan de basis liggen van ziekte. Hoewel meditatie niet gezien moet worden als een geneesmiddel op zichzelf, heeft wetenschappelijk onderzoek wel aangetoond dat het heilzaam is voor een hele reeks van gezondheidsproblemen. Omdat stress voor een groot deel geëlimineerd wordt, kunnen onze geest en ons lichaam terug functioneren op de meest efficiënte manier. Je voelt je gezonder en je ervaart meer vitaliteit en geluk.

Hoe leer ik Primordial Sound Meditatie ?
Je kan het leren tijdens vijf sessies van drie uur. We mediteren zittend op een stoel, zodat het voor iedereen comfortabel en makkelijk toegankelijk is.

Sessie 1: Introductie tot Primordial Sound Meditatie. Meditatie als middel tegen stress. Persoonlijke instructie van de mantra tijdens een klein ritueel.
Sessie 2: Het leven is multidimensioneel + Groepsmeditatie.
Sessie 3: Het perfectioneren van de meditatie + Q&A + groepsmeditatie
Sessie 4: De zielsvragen. Mediteren met Intentie + Groepsmeditatie.
Sessie 5: De hogere staten van bewustzijn + Groepsmeditatie. Q&A.
Primordial Sound Meditatie wordt aanbevolen aan iedereen die verlangt naar diepere vreugde, innerlijke vrede, meer vrijheid en meer beheersing van het leven.

Meer info: www.thebanyantree.be
Waar :
Tuinatelier The Banyan Tree
Wenbergstraat 1
3600 Genk
Telefoonnummer :
0479/81.34.52 - Reserveren is verplicht
Tarief :
350
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
http://www.thebanyantree.be/contactformulier
Toegevoegd door :
Christine Lenaerts (29/06/2020)

Maandag: van 9:30 tot 12:30
Dinsdag: van 9:30 tot 12:30
Woensdag: van 9:30 tot 12:30
Donderdag: van 9:30 tot 12:30
Vrijdag: van 9:30 tot 12:30

Van 17 tot 21 augustusNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Mediumschap vanuit de 5de dimensie
(Hasselt)
Sjamanisme: rites van de Munay-Ki
( 12 juli - Oplinter)
Transmissie meditatie
(Leuven)
Kaartleggen
(Van 27 januari tot 31 juli - Steenokkerzeel)
Online Cursus : De wijsheid van de Tarot : De kleine Arcana
(Van 4 juni tot 16 juli - Antwerpen)