Relatie Coaching: Bewust Zijn voor Partners

Er is geen gebied waarin je jezelf zo tegenkomt als in een liefdereslatie. Het is dan ook soms flink zoeken om jezelf te kunnen of durven laten zien aan elkaar en die verbinding tussen jullie te blijven voelen. Het kan fijn zijn om daarin wat ondersteuning te krijgen, zodat je ontdekt hoe je een liefdevolle bodem kunt creŽren waarin jullie liefde kan herstellen en blijven groeien.†

Met de coaching voor partners wil ik jullie op weg helpen om vanuit jouw essentie en Zijn het potentieel in jullie relatie te ontdekken en hoe je op die manier kunt verdiepen in liefde.†De grootste uitdaging is meestal je eigen oude patronen en de vele verwachtingen en verlangens van elkaar, van een relatie en hoe je daar best mee om kunt gaan. Veel koppels blijven dan ook vaak op die buitenste laag vastlopen, het bij de ander leggen, wat kan zorgen voor een toenemende verwijdering en vervreemding van elkaar. Maar dat hoeft eigenlijk niet... Als jullie het moeilijk hebben, bekijk en beleef je de relatie vanuit een te klein perspectief en is het belangrijk om ruimte te maken zodat er weer beweging komt in jezelf en in jullie liefdesverhaal.

Als coach begeleid ik jullie om je eigen groei en projecties in de relatie te herkennen en om elkaar daarin beter te begrijpen. We maken samen helder waar jullie vastlopen en hoe je de belemmerende overtuigingen en patronen van je ego-persoonlijkheid, die de relatie saboteren, kunt hanteren. Je leert hoe je kunt luisteren naar elkaar vanuit openheid en respect. Ik maak daarbij gebruik van gesprekken, oefeningen en korte meditaties waarin jullie zelf de ruimte leren scheppen voor een dieper gevoel van liefde en verbinding en hoe je een mooie balans tussen samen en apart kunt creŽren, wat heel belangrijk is voor de levendigheid van die stroom van liefde naar elkaar.

Hoe werkt het ?

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jullie leeft en wat jullie graag zouden willen bereiken. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan. Vervolgens zie ik jullie elk een sessie afzonderlijk, waar je heel open en in vertrouwen, je eigen perspectief op de relatie en je partner kunt delen. Daarmee gaan we aan de slag en bekijken we jullie evolutie per afspraak.

Soms volstaan enkele sessies om met jullie nieuw verworven inzichten weer zelfstandig aan de slag te gaan. Maar het kan ook kan zijn dat jullie graag een langere periode van begeleiding willen gebruiken.

Het verkennend gesprek en de individuele sessies duren telkens 1u en bedragen Ä 50,-

Een partnersessie duurt al snel 1u15 en bedraagt Ä 65,-

De coaching kan ook via Skype of Messenger plaatsvinden.
Waar :
Jezelf Zijn
De Montblancplein 3
8770 Ingelmunster
Telefoonnummer :
0497/883 548 - Reserveren is verplicht
Tarief :
65 Ä
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
http://www.jezelf-zijn.be
Toegevoegd door :
Tania Van Assche (30/05/2020)
accessibility

Donderdag: van 9:00 tot 21:00
Vrijdag: van 9:00 tot 21:00
Zaterdag: van 9:00 tot 21:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Inspiratiegroep non-dualiteit
(Brugge)
Healer's program - online
(Van 25 september 2020 tot 8 januari 2021 - Antwerpen 1)
Cursus : De wijsheid van de Tarot: De kleine Arcana
(Van 7 september tot 14 december - Antwerpen)
Online Cursus : Verbind je met het universum/Connect to the universe (met pers
(Van 24 november tot 15 december - Antwerpen)
Online Cursus : IntuÔtieve & Persoonlijke Ontwikkeling voor vrouwen
(Van 21 november 2020 tot 9 januari 2021 - Antwerpen)