Relatie Coaching: Bewust Zijn voor Partners

Met de coaching voor partners wil ik jullie op weg helpen om vanuit jouw essentie en Zijn het potentieel in jullie relatie te ontdekken en hoe je op die manier kunt verdiepen in liefde. De grootste uitdaging is meestal je eigen oude patronen en de vele verwachtingen en verlangens van elkaar, van een relatie en hoe je daar best mee om kunt gaan. Veel koppels blijven dan ook vaak op die buitenste laag vastlopen, wat kan zorgen voor een toenemende verwijdering en vervreemding van elkaar. Maar dat hoeft eigenlijk niet... Als jullie het moeilijk hebben, bekijk en beleef je de relatie vanuit een te klein perspectief en is het belangrijk om ruimte te maken zodat er weer beweging komt in jezelf en in jullie liefdesverhaal.

Als coach begeleid ik jullie om je eigen groei en projecties in de relatie te herkennen en om elkaar daarin beter te begrijpen. We maken samen helder waar de energie vast loopt en hoe je de belemmerende overtuigingen van je ego-persoonlijkheid die de relatie saboteren, kunt hanteren. Ik maak daarbij gebruik van gesprekken, oefeningen en korte meditaties waarin jullie zelf de ruimte leren scheppen voor een dieper gevoel van liefde en verbinding en hoe je een mooie balans tussen samen en apart kunt creŽren, wat heel belangrijk is voor de levendigheid van die stroom van liefde naar elkaar.

Hoe werkt het ?

We starten met een verkennend gesprek waarin we het hebben over wat er momenteel in jullie leeft en wat jullie graag zouden willen bereiken. We voelen ook of we een klik hebben, met elkaar en met de manier van werken, wat heel belangrijk is om met een open gevoel verder te gaan. Vervolgens zie ik jullie elk een sessie afzonderlijk, waar je heel open en in vertrouwen, je eigen perspectief op de relatie en je partner kunt delen. Daarmee gaan we aan de slag en bekijken we jullie evolutie per afspraak.

Soms volstaan enkele sessies om met jullie nieuw verworven inzichten weer zelfstandig aan de slag te gaan.
Maar het kan ook kan zijn dat jullie graag een langere periode van begeleiding willen gebruiken.

Het verkennend gesprek en de individuele sessies duren telkens 1u en bedragen Ä 50,-
Een partnersessie duurt al snel 1u15 en bedraagt Ä 65,-
De coaching kan ook via Skype plaatsvinden.
Waar :
Jezelf-Zijn
Ardooisestraat 8
8870 Izegem
Telefoonnummer :
0497/883 548 - Reserveren is verplicht
Tarief :
65
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
http://www.jezelf-zijn.be
Toegevoegd door :
Tania Van Assche
accessibility

Donderdag: van 9:00 tot 21:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Een vriend op wieltjes ? Activiteit voor vormelingen
(Gits)
Wicca
(Van 10 september tot 20 december - Eernegem)
Inspiratiegroep Non-dualiteit Brugge
( 15 december - Brugge)
Yin-Yang Yoga
(Merelbeke)
Groepsreading
( 13 december - Belsele)