Robrecht Vanden Thoren - 'De hoogste berg'

Robrecht Vanden Thoren heeft een probleem. Een maand geleden gaf hij een feest. Een goede vriend en vriendin van hem werden er verliefd op mekaar. Uit dankbaarheid willen ze graag dat hij getuige wordt op hun trouwfeest. En natuurlijk willen ze ook dat hij speecht, Robrecht is een begenadigd spreker.
Robrecht weet wat van hem en zijn toespraak verwacht wordt. Romantiek, gevoeligheid, waarachtigheid.
Maar na een akelige ervaring in de liefde heeft hij voor zichzelf de dure eed gezworen dat hij voortaan alleen nog maar eerlijk en recht uit zijn hart mag spreken.
En hij twijfelt. Aan de twee geliefden en hun motieven. Hij kent ze langer dan vandaag. Zijn ze oprecht, is het een roes, of is er meer aan de hand ?
En hij twijfelt aan de liefde zelf. Wordt er van het hele fenomeen niet veel te veel verwacht ?
En dan twijfelt hij ook nog aan zichzelf. Is zijn eigen eerlijkheid wel te vertrouwen, of hebben zijn woede en verdriet die gekaapt ?

Morgen is het zover. Vanavond wil hij, in uw bijzijn, oefenen wat hij tijdens de bruiloft gaat zeggen. Maar voorlopig staat er alleen nog maar op papier dat ze vooral níet moeten trouwen.
Maar ja. Dat is ook wat.

Deze voorstelling wordt gesteund en gecoacht door Wouter Deprez.

Robrecht Vanden Thoren is een belgische acteur die studeerde in Eindhoven aan de academie voor drama. In het theater kennen we hem voornamelijk van Compagnie Cecilia (regie Arne sierens) en Het Kip. Hij debitreerde op het grote doek in Nederland met de film Masterclass van Hans Teeuwen. Terug in Belgie speelde hij mee in tal van films en series. De laatste zomer, Offline, code 37, Flikken, Quiz me Quick, Terug naar Morgen, Tegen de sterren op, Verborgen Verlangen, en de Emmy winnende “Wat als”, ….
De meeste mensen kennen hem echter van de één reeks "Tom&Harry" en van zijn vertolking in de veel bekroonde film "Hasta la vista" waarvoor hij op het internationaal filmfestival van Cinoche (Quebec) de prijs van beste acteur in de wacht sleepte.
In komen er twee films uit waarin hij te zien zal zijn, namelijk The Best Of Dorien B en de eerste Vlaamse actieduikbootfilm Torpedo.
Waar :
Gemeenschapscentrum Hof Ten Hemelrijk
Kloosterstraat 7
1745 Opwijk
Tarief :
Tickets: VVK: € 13 / Reductie: € 12 / Kassa: € 15
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
https://reservaties.opwijk.be
accessibility

Donderdag: van 20:30 tot 22:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Made in Kwakkaba
( 19 augustus - Elsene)
Weekend cowboys
(Van 14 tot 16 augustus - Antwerpen)
Weekend cowboys
(Van 21 tot 23 augustus - Antwerpen)
Weekend cowboys
(Van 28 tot 29 augustus - Antwerpen)
Rubens is Back
(Van 4 juli tot 27 september - Antwerpen)