Rocking Thals 4 Live • The ComedyFest For All •

Er was eens… Jeron Dewulf
Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. Maar soms verwachten we wel nog een prins op het witte paard, of zouden we stiekem graag een kabouter tegenkomen die ons drie wensen gunt. In “Er was eens… Jeron Dewulf” toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. We gaan lachen met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoeders en heel misschien eindigt de avond wel met “en ze leefden nog lang en gelukkig”.
Jeron Amin Dewulf Leiva is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Als comedian is hij na Grom en Survival of the fittest toe aan zijn derde volavondvoorstelling.
_______________________________________________ __________________________________________________

Tijdens de avondvoorstelling hebben we ook nog een geweldige Mc uitgenodigd !
MC Manu Moreau

door zijn vrienden wordt hij omschreven als 'sociaal, behulpzaam, een tikkeltje getikt'. Door de lokale ordediensten dan eerder als 'jongeman van het zuiderse type, met tengere lichaamsbouw, mogelijk gewapend'. Gevaarlijk is hij echter alleen voor de lachspieren, want hij is gewapend met een scherpe tong en zin voor woordspelingen. Zet voor de zekerheid toch je mobieltje maar op trillen..

In stond hij al eens op ons podium. We vonden hem geweldig en nodigde hem daarom met heel veel plezier opnieuw uit !

Deuren & Bar gaan open om 18u00

Tickets: https://vzw.rocking.thals.tickoweb.be/
Zaal 't Hof
Grote Markt 41
2200 Herentals
Reserveren is niet nodig
18€ ( + 2€ waarborg wisselbeker )
Vanaf 16 jaar

Zondag: van 19:00 tot 21:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!