Sano

Sano brengt de fijne klank van akoestische instrumenten: accordeon, viool, stem… Sara Salverius en Edwin Vanvinckenroye spelen minimalistische, repetitieve muziek met een sterke melodie en rijke harmonie.

Salvérius is accordeoniste en studeerde enkele jaren geleden af aan het conservatorium van Gent bij Philippe Thuriot. Met Wouter Vandenabeele vormt ze reeds jarenlang een duo waarmee ze al vele optredens in binnen- en buitenland heeft gespeeld. Nu komt Sara met een solo-programma naar buiten, eigen muziek, integer, filmisch en bovenal een fris nieuw geluid.

Vanvinckenroye is violist/zanger en groeide op in een gezin dat muziek ademt en houdt van een artisanale cross-over aanpak. ‘All-in-one’: stem, violen (bratch, vedel, viola), melodie, ritme en een performance in een ongebruikelijke combinatie. Voor Edwin spelen de nieuwe ontwikkelingen zich af op het kruispunt waar diverse muziekgenres en kunstvormen samenkomen. Hij leerde de geheimen kennen van de Indische muziek en is een geboren improvisator die zich zowel in alternatieve pop-, ambient-, folk- en wereldmuziekmiddens als een vis in het water voelt.

De deuren gaan open om 19u30.
Waar :
't Uilekot
Groenlaan 39
9550 Herzele
Tarief :
9
Publiek :
Vanaf 12 jaar
Internet :
http://uilekot.org
accessibility

Zaterdag: van 20:30 tot 22:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Blue Flamingo Le piano au féminin
(Van 25 2019 tot 26 oktober 2019 - Sint-Jans-Molenbeek)
MikMâäk Release Concert
( 23 oktober - Sint-Jans-Molenbeek)
Le Jazz Après Shopping
(Van 6 april 2019 tot 7 mei 2022 - Brussel)
German Jazz Nights
(Van 25 tot 26 oktober - Brussel)
C-mine Jazz night: Steiger / Esinam
( 26 oktober - Genk)