Schatten van Vlieg: Speurneuzentocht in museum en tuin

Haal jouw speurneus boven en kom naar het Natuurpunt Museum. Een zoektocht rond geuren en neuzen. Dat is wat Vlieg in petto heeft dit jaar.

Ga samen met je familie op geuravontuur in het museum en de tuin. Kunnen vogels ruiken ? Van wie is deze neus ? En welk dier is de kampioen onder de ruikers ? Snuffelen, bloemen en blaadjes, buiten is veel te zien maar ook veel te ruiken.

Snuffel door de opdrachten, maak je eigen favoriete natuurgeur en ga op zoek naar de schatkist !

Het Natuurpunt Museum is een gezellig museum met een mooie natuurrijke tuin erbij. De schattenjacht vindt binnen én buiten plaats. Je bent ongeveer 45 minuten bezig. We hebben 3 zoektochten uitgewerkt, van makkelijk tot iets moeilijker. Voor elke leeftijd iets.

Ga zeker ook schattenjagen bij de andere locaties in Turnhout. Vraag een stempelkaart bij je eerste zoektocht en ga op trot. Bij of 6 stempels krijg je cadeautjes. Alle cadeautjes moeten opgehaald worden in de bibliotheek. Dit kan tot 10 september.
In de schatkist zitten stickervellen, telkens met een unieke code. Met elke nieuwe code maken jullie kans op een gezellig familieweekend samen. Ga zoveel mogelijk schatten zoeken om meer kans te maken.
Natuurpunt Museum
Graatakker 11
2300 Turnhout
2€ per volwassene, kinderen gratis
van 3 tot 12 jaar

Woensdag: van 12:30 tot 16:30
Donderdag: van 12:30 tot 16:30
Vrijdag: van 12:30 tot 16:30
Zaterdag: van 12:30 tot 16:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!