Schrijven naar je-zelf

In de schrijfworkshops schrijven naar je- zelf staat niet zozeer je verbeelding centraal maar wel je persoonlijke groei. Door gedachten en gevoelens toe te vertrouwen aan papier, krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je nodig hebt. Wat sluimert in het onderbewuste, krijgt een stem. Hierdoor ontstaat er rust en komt er ruimte vrij om te focussen op wat er echt toe doet. Het gaat niet over mooie zinnen maken of het volgen van de taalregels. Het gaat wel over de kracht van woorden en benoemen van wat voor jou waardevol is.

We schrijven vijf zondagen over verschillende aspecten van het leven. Je kan je inschrijven voor de volledige reeks, of zelf een programma samenstellen.

Telkens van 10u tot 16u30 in Gent (of online als het moet)


aart : Kracht en vertrouwen Online
als je regelmatig schrijft naar je-zelf, zal je merken dat schrijven jou kracht geeft. Vooral wanneer je je houvast dreigt te verliezen in een turbulente tijd, waarin je vrijheid en sociale contacten onder druk staan en je geconfronteerd wordt met nieuwe onzekerheden of zorgen.
Heb je vaak last van piekergedachten, twijfel je vaak aan je eigen kunnen of wil je je batterijen opladen ? Kies dan voor deze krachtige workshop.

9 mei : Creatief en speels
Een speelse schrijfdag waarin we op zoek gaan naar je creativiteit. Wil je dat boek schrijven, een schilderij maken of muziek spelen met de buren maar bots je op een muur ? Geef het woord aan jouw creatieve kant en ontdek hoe je door die muur kan breken.

6 juni : Rouw en hoop
Vaak zwijgen we over verlies en verdriet, in de hoop dat die gevoelens zo zullen verdwijnen. Toch kan je verdriet pas verwerken, als je er ook woorden aan geeft. Een ingetogen workshop waarin we de tijd nemen om die woorden te vinden.

4 juli : Talent en werk
In de zomer schrijf je over je professionele loopbaan. Waar ben jij goed in ? Wat zijn je talenten en krijgen die een plek op jouw werk ? Welke impact heeft jouw job op je gezin en je privéleven ? Een schrijfdag die je helpt om een evenwicht te vinden tussen je werk en je persoonlijke ambities.

19 september : Morgen en later
Aan het einde van de zomer geef je vorm aan de volgende seizoenen. Je leest jezelf, luistert naar je eigen woorden en schrijft naar je toekomst. Wat wil je meenemen uit de vorige workshops ? Wie wil jij zijn, morgen en later ?

Prijs: volg de volledige reeks voor 4uro
Heb je minder tijd ? Stel jouw persoonlijk programma samen en betaal 95 euro per workshop.
Schrijf je hier in: fantaleren.com
Gent
De Bleekweide. Groot-Begijnhof 16 a
9040 Sint-Amandsberg
95
Vanaf 25 jaar

Zondag: van 10:00 tot 16:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!