Schrijven naar kracht en vertrouwen

In de workshops Schrijven naar je-zelf staat niet zozeer de verbeelding centraal maar wel de persoonlijke ontwikkeling. Door gedachten en gevoelens toe te vertrouwen aan papier, krijgen we meer inzicht in wie we zijn en wat we nodig hebben. Wat sluimert in het onderbewuste, krijgt een stem. Hierdoor ontstaat er rust en komt er ruimte vrij om te focussen op wat er echt toe doet. Het gaat niet over mooie zinnen maken of het volgen van de taalregels. Het gaat wel over de kracht van woorden en benoemen van wat waardevol is.

Als je regelmatig schrijft naar je-zelf, zal je merken dat schrijven jou kracht geeft. Vooral wanneer je je houvast dreigt te verliezen in een turbulente tijd, waarin je vrijheid en sociale contacten onder druk staan en je geconfronteerd wordt met nieuwe onzekerheden of zorgen.

Heb je vaak last van piekergedachten, twijfel je vaak aan je eigen kunnen of wil je je batterijen opladen ? Kies dan voor deze krachtige workshop. Schrijf de moed bij elkaar, om een nieuwe stap te zetten of om positief naar de toekomst te kijken.

Deze workshop maakt deel uit van de reeks Vijf zondagen schrijven naar je-zelf. Je kan ervoor kiezen om één workshop te volgen, of je in te schrijven voor de volledige reeks. emke.be
Online
Zoom
9000 Gent
95
Vanaf 25 jaar

Zondag: van 10:00 tot 16:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!