Shanghai Living Room Ontworpen door Shanghai Exhibition

D cover Shanghai Design in hartje Brussel!

Shanghai, vaak een mondiale metropool genoemd, heeft zijn identiteit opgebouwd tussen traditie en moderniteit, oost en west. Zijn ziel, dit dubbele facet, geeft Shanghai Design zijn hoogste expressie. Binnenkort opent in het centrum van Brussel een speciale tentoonstelling om de bezoekers een voorproefje te geven.

Gezamenlijk georganiseerd door Atlas Hiseas en UNESCO Creative Cities (Shanghai) Promotion Office, zal de tentoonstelling "Shanghai Living Room" Ontworpen door Shanghai vanaf eptember gedurende 3 maanden open zijn voor het publiek in de Atlas Creative Space "City Living Room" (Melsensstraat 15, 1000, Brussel).

Deze tentoonstelling presenteert een reeks samenwerkingen tussen de traditionele merken van Shanghai en de creatieve geesten van de stad. De centrale benadering bestaat uit het toepassen van de dynamiek van design op Made in Shanghai-producten met respect voor het DNA van deze huizen die rijk zijn aan historisch erfgoed en erfgoed.

Bezoekers zullen een verzameling creatieve Shanghai-producten behandelen op het gebied van interieurontwerp, huishoudelijke apparaten, schoonheid, cultuur en sport, levensstijl en meer. Opnieuw bezocht door creatieve professionals en ontwerpers, benadrukt de tentoonstelling de inclusiviteit, innovatie en erfenis van Shanghai Design. Enkele van de merken die deelnemen aan het samenwerkingsprogramma zijn: Herborist, Shanghai No.1 National Musical Instruments Factory, Dhs, Mew Rug, Shitongzi, Maries, Warrior, M&G, Heesonzi, Hoto, Poa, Mijia, enz.
Atlas Creative Space
Rue Melsens 15
1000 Brussel
Gratis
Elk type publiek
Elke vrijdag van de maand
Maandag: van 10:00 tot 18:00
Dinsdag: van 10:00 tot 18:00
Woensdag: van 10:00 tot 18:00
Donderdag: van 10:00 tot 18:00
Vrijdag: van 10:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!