Showavond met Les Filles de Malines

Op zaterdag ktober om 0u (deuren 19u00) organiseert de Vlaamse Federatie Personen met een Handicap Tongeren, voor de 16 de maal, een spectaculaire showavond in zaal Volksontwikkeling, Jekerstraat 59 te Tongeren. Wij nodigen u graag uit voor deze 5-sterren-avond met Les filles de Malines.
Les filles de Malines is de meest gevraagde cabaretgroep in Vlaanderen en brengt een zeer gevarieerd spektakel. U kunt ze ook volgen op facebook.
Wie nog steeds denkt dat travestieshows vulgair of platvloers zijn, zal na deze avond zeker zijn of haar mening herzien. Met hun prachtige kostuums, luxueuze glitterjurken, unieke hoeden met kilo’s pluimen, exclusieve haartooien en hun professionele aanpak tonen de vijf acteurs ons dat ook dit genre klassenvol kan gebracht worden. Zij brengen zowel hedendaagse pop als klassieke shownummers en de komische noot ontbreekt evenmin. Creativiteit, originaliteit én vernieuwing zijn hun kernwoorden. Pure klasse, plezier en kwaliteit staan garant voor een onvergetelijke voorstelling. De inkom bedraagt 0 € aan de kassa en 15,00 € in voorverkoop (café 't Hoekje - De Voorzorg– Stationsbuffet – Café Gerechtshof - bestuursleden Vfg-Tongeren )
Wij hopen u te mogen begroeten op deze speciale avond
Feestzaal Volksontwikkeling
Jekerstraat 59
3700 Tongeren
vvk 15,00 euro - kassa 20,00 euro
Elk type publiek

Zaterdag: van 19:00 tot 23:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Geannuleerd - Toneelvoorstelling 'Taxi Taxi' door Stad Ouwen
(Van 3 2021 tot 5 december 2021 - Grobbendonk)
Métisse – Theater Antigone en Action Zoo Humain
( 3 december - Mechelen)
8 vrouwen
(Van 3 tot 5 december - Borsbeek)
Iedereen cake
( 4 december - Deurne)
In de ban van de Wattman
( 3 december - Berchem)