Smartvibes Speeddate

Geen betere manier om andere spontane singles te leren kennen dan op een speeddate avond van SmartVibes. Je ontmoet namelijk minstens 7 vrijgezellen (en vaak meer) van ongeveer jouw leeftijd en uit jouw regio op 1 avond tijd en dat op een bijzonder leuke manier...

Een avondje speeddaten is altijd een unieke ervaring. Je ontmoet toch niet elke dag 7 of meer singles uit jouw buurt en van jouw leeftijd op 1 plek en al helemaal niet op zo'n leuke manier.

Bij speeddating ga je met elke vrijgezel een kort gesprekje van 7 minuten voeren. Helemaal anoniem wel te verstaan, want je verklapt enkel je voornaam en de eerste letter van je familienaam. Zo kan je zonder zorgen en lekker vrijuit met alle aanwezige singles kennismaken. Na elke 7 minuten weerklinkt de gong, het teken dat de heren mogen doorschuiven naar een volgend tafeltje en een volgende te ontmoeten dame. Zo heb je op het einde van de avond iedereen persoonlijk ontmoet.

Na het speeddaten kan je desgewenst nog wat blijven napraten aan de bar en je gesprekje met je favoriete single(s) verderzetten. Aan jou om dan te beslissen of en met wie je contactgegevens uitwisselt.

Kortom, een avondje speeddaten is leuk om te doen, maar ook een veilige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Wie weet ontmoet je er zelfs de m/v van je dromen....

Dus waarom probeer je het niet eens ? Er wacht je op zijn minst een bijzonder avondje uit in Antwerpen !

Wanneer de volgende speeddate avonden in Antwerpen of één van de 11 andere Vlaamse locaties doorgaan ? Dat ontdek je op SmartVibes.be.
Waar :
De Pelgrom
Pelgrimsstraat 15
2000 Antwerpen
Tarief :
€ 29,00
Publiek :
van 30 tot 55 jaar
Internet :
https://www.smartvibes.be/nl/25-04-antwerpen-45-55j-4823.htm

Zaterdag om 19:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Dansfuif : 29++fuif met retroclips
( 26 oktober - Merksem)
Dansfuif : 2 9++ fuif
( 26 oktober - Merksem)
De Grote Schijn
(Van 25 oktober tot 11 november - Deurne)
Danscafé
( 26 oktober - Broechem)
Paul Van Dyk in Lokeren I Music Rescues Me Album Tour
( 26 oktober - Lokeren)